Libnet.ro
UNICEF

07:45

Horoscop 17 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu

Antena3 Antena3,
Horoscop 17 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie. in aceasta zi e nevoie de autoritate HOROSCOPUL ZILEI DE 17 IANUARIE Berbec - Zi a. continuă pe Antena3

Horoscop 16 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu

Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie. in aceasta zi e nevoie de autoritate. HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IANUARIE Berbec poate.

Horoscop 15 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Zodia care va repara ceva important in viata

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie, pentru luni, 15 ianuarie. Iata ce spune astrologul Camelia Patrascanu pentru fiecare zodie: .

Horoscopul saptamanii 15-21 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Este saptamana marilor schimbari

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie, pentru saptamana 15-21 ianuarie. Ceea ce se intampla in aceasta saptamana va fi un moment de referi.

Horoscop, 17 ianuarie. O zodie are sanse sa-si gaseasca un nou loc de munca

Horoscop, 17 ianuarie. Luna Noua - conjunctia Soare-Luna - marcheaza inceputul unui nou ciclu de viata si anunta un nou inceput in orice domeniu. Se constata un impuls plin de optimism si entuziasm, care favorizeaza.

Horoscop 2018 Dragoste Fecioara! Camelia Patrascanu iti spune cum iti merge anul asta din punct de vedere sentimental si relational

Horoscop 2018 Dragoste Fecioara este ghidul tau pentru nou an, din care afli cum sa-ti gestionezi timpul si energia, din punct de vedere sentimental si relational. Te invitam, asadar, sa citesti aceasta analiza.

Horoscop, 18 ianuarie. O zi grea, cu multe probleme de rezolvat pentru unii nativi

Horoscop, 18 ianuarie. Aspectele planetare de azi aduc optimism si sansa, mai ales in chestiunile sentimentale. Este o zi buna pentru calatorii si studii aprofundate. In general, este o zi sub semnul optimismului, dar.

Marea revenire! Lumea lui Banciu se intoarce pe B1 TV, din 17 ianuarie

Luni, 17 ianuarie, Lumea lui Banciu revine pe B1 TV, dupa o binemeritata vacanta. Si in noul sezon, Radu Banciu va dezbate in stilul sau caracteristic cele mai importante subiecte ale.

Horoscop, 16 ianuarie. O zodie trebuie sa-si faca timp pentru familie

Horoscop, 16 ianuarie. Conjunctia Venus-Luna aduce de obicei armonie in relatiile parteneriale si echilibru in plan emotional. De asemenea, favorizeaza creativitatea artistica. La nivel macro, este posibil sa fie.

Liviu Plesoianu: Data de 17 ianuarie a fost fixata in calendar drept ziua cea mai deprimanta din an pentru propagandistii Noii Securitati

Deputatul PSD Liviu Plesoianu scrie pe Facebook ca propagandistii Noii Securitati au primit o lovitura dura, miercuri, dupa ce Klaus Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dancila pentru functia.

Sfantul Antonie cel Mare. Ce nu ai voie sa faci pe 17 ianuarie

Sfantul Antonie cel Mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )