Libnet.ro
UNICEF

16:15

HOROSCOP 17 IUNIE. Taurii au parte de o zi calma, Gemenii isi gasesc o noua sursa de putere

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 17 IUNIE. Taurii au parte de o zi calma, Gemenii isi gasesc o noua sursa de putere

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 17 IUNIE 2019; astazi avem Luna plina capsunie in Sagetator care este in conjunctie cu norocosul Jupiter aflat acum retrograd in Sagetator si aceste astre ne fac. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 17 IUNIE. Taurii se cearta pentru bani, Berbecii sunt dornici de noi aventuri

Luna plina in Sagetator are un mesaj pentru tine: exista speranta! Mereu a existat si mereu va exista! Astazi esti si suntem cu totii pe un modul de croaziera, deci bucura-te de aceasta.

HOROSCOP 17 IUNIE. Sansa unica pentru una dintre zodii!

Horoscop 17 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru prima zi a saptamanii. Horoscop Berbec. Apare o piedica greu de trecut din cauza carora multe planuri de astazi vor sta pe loc sau vor fi amanate. E o.

HOROSCOP 17 iunie. Gemenii iau o decizie fabuloasa. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la sanatate

Horoscop17 iunie Berbec Daca esti atent, astazi poti echilibra in mod armonios cerintele practice ale vietii de familie cu necesitatea de a te bucura de viata, imbinand utilul cu placutul.

HOROSCOP 15 IUNIE, cu Camelia Patrascanu. Gemenii muncesc sau ii ajuta pe altii, Racii au parte de bucurii

O zi a senzatiilor, a poftelor, dar si a senzualitatii pe care o putem petrece langa cei dragi. Berbecii isi satisfac toate poftele si pot fi un pic exagerate, mai ales cele alimentare sau tot ce.

HOROSCOP 14 iunie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii au rezultate financiare grozave. Sagetatorii sunt atenti la detalii

Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 14 iunie.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 iunie. Berbecii sunt inteligenti si talentati, Taurii trebuie sa creada in visul lor

Iata pentru LUNI 17 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 17 iunie 2019. Relaxare si visare sub Luna plina in Sagetator. Vezi pentru ce zodii

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, LUNI 17 IUNIE 2019. O zi cu semnificatii aparte, generate de Luna plina in Sagetator sau Luna capsunie. Poti afla mai multe informatii despre Luna plina capsunie aici. Luna.

HOROSCOP SPECIAL: Ce influenta are pentru zodia ta LUNA PLINA CAPSUNIE in Sagetator de luni 17 iunie 2019? Este ultima Luna plina inainte de ECLIPSELE verii!

Luna plina a lunii iunie 2019 are loc luni 17 iunie si este numita Luna plina capsunie. Luna plina primeste cate o alta porecla in fiecare luna; cea din iunie poarta numele capsunilor intrucat coincide cu sezonul.

HOROSCOP 18 IUNIE. Energie, entuziasm si pofta de viata pentru una dintre zodii! Urmeaza lucruri marete!

Horoscop 18 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de luni. Horoscop Berbec. Ai de a face cu persoane care nu merita increderea ta, si pentru ca nu te poti baza nici pe sprijinul lor, nici pe.

HOROSCOP 15 IUNIE. Surpriza uriasa pentru una dintre zodii! Astepta de mult aceasta clipa!

Horoscop 15 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop Berbec. Cineva incearca sa-ti taie elanul cu povestiri rele despre ceea ce te asteapta, dar tu nu te lasi influentat. N-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )