Libnet.ro
UNICEF

20:30

Horoscop 19 aprilie. O zodie risca sa se certe cu cei apropiati

Antena3 Antena3,
Horoscop 19 aprilie. O zodie risca sa se certe cu cei apropiati

Gemenii vor participa la o intrunire cu un grup de persoane cu care aveti preocupari comune. Nativii trebuie sa evite discutiile in contradictoriu cu cei apropiati sau cu colegii de serviciu, scrie Antena. continuă pe Antena3

HOROSCOP 19 aprilie. O zodie e ajutata intr-un moment extrem de dificil

HOROSCOP ZILNIC 11 aprilie Berbec Unii iti pot contrazice filozofia de viata. Accepta opinii diferite, dar nu te lasa intimidat de aceia care cred ca doar ei detin adevarul. HOROSCOP ZILNIC 11 aprilie.

HOROSCOP 19 aprilie. O zodie e ajutata intr-un moment dificil

HOROSCOP ZILNIC 11 aprilie Berbec Unii iti pot contrazice filozofia de viata. Accepta opinii diferite, dar nu te lasa intimidat de aceia care cred ca doar ei detin adevarul. HOROSCOP ZILNIC 11 aprilie.

Horoscop 19 aprilie. O zodie calatoreste intr-un loc neasteptat

Descopera ce-ti prezic astrele pentru perioada care urmeaza! Berbec Va sfatuiesc sa aveti grija, pentru ca vatamarile si arsurile sunt foarte probabile. Puneti accentul pe ingrijirea pielii,.

Horoscop 19 aprilie. Cineva din anturajul tau primeste o veste neplacuta

BERBEC Primesti o veste care te obliga sa actionezi rapid, fara prea mult timp de gandire. Este un moment in care se impune concentrare la maxim. TAUR Ai mare noroc ca prietenul tau cel mai bun.

Horoscop 20 aprilie. O zodie se desparte de cineva drag

Horoscop 20 aprilie Berbec Din pacate, este posibil sa nu vezi lumea inconjuratore intr-o lumina clara, pentru ca esti afectat de experientele neplacute din trecut. Horoscop 20 aprilie Taur Acum ca.

HOROSCOP 18 APRILIE. O zodie se apuca de afaceri imobiliare

HOROSCOP 18 APRILIE Berbec: Este posibil sa primesti o suma neasteptata de bani fie un cadou, fie un imprumut restituit inainte de termen. Esti tentat sa o faci lata si sa-i chestuiesti pe toti. Nu.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 19 APRILIE 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 19 APRILIE 2018 pentru Zodia Balanta - Daca iubesti, esti capabil sa ierti mai mult, da treci mai usor cu vederea si sa lasi judecatile deoparte. HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 19 APRILIE 2018 pentr.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 19 APRILIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 19 APRILIE 2018 pentru Zodia Pesti - Merita sa vorbesti cu altii despre marile tale vise, pentru ca s-ar putea sa intalnesti azi persoane care au trecut si ele prin situatii similare si ti-ar.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 19 APRILIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 19 APRILIE 2018 pentru Zodia Varsator - Micile rautati ar trebui sa ramana mici, deci fa un efort sa nu alimentezi cine stie ce conflict, dar nici sa cazi in capcana altuia, pentru ca azi ai.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 19 APRILIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 19 APRILIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Ai toate motivele sa astepti lucruri din ce in ce mai bune in planurile la care muncesti cu drag. Primesti tot mai multe indicii suplimentare care iti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3144 seconds )