Libnet.ro
UNICEF

21:00

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE, cu Camelia Patrascanu. Berbecii sunt gazde perfecte, Sagetatorii scot profit dintr-o situatie avantajoasa

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 19 OCTOMBRIE, cu Camelia Patrascanu. Berbecii sunt gazde perfecte, Sagetatorii scot profit dintr-o situatie avantajoasa

Zi de rasfat astazi, mai ales in familie. Ne permitem orice fel de lux, mai ales gastronomic - atmosfera buna si tihna. BERBEC: Pot primi musafiri, sunt gazde minunate sau pur si simplu au o relatie foarte. continuă pe Antena3

HOROSCOP 19 OCTOMBRIE. Gemenii sunt vorbareti, Scorpionii au parte de succes

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 19 OCTOMBRIE 2019; nu ai unde sa te ascunzi cand Mercur si Pluto fac echipa asa cum o fac astazi. Adevarul va iesi la lumina si va straluci cu putere.

HOROSCOP 17 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii sunt sclipitori. Fecioarele au parte de bani

HOROSCOPCamelia Patrascanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 octombrie. Luna este in Gemeni. Vorbim mult, avem foarte multe informatii. Ne consultam cu toata lumea. Mintea ne merge.

HOROSCOP 19 octombrie. Gemenii trebuie sa aiba incredere in ei. Leii muncesc mult

Horoscop Berbec. Ceea ce aveai in plan pentru azi nu iese conform socotelilor tale, din cauza unei interventii nedorite din partea unui musafir nepoftit. Se baga unde nu-i fierbe oala si strica ceea ce faci tu, dar.

HOROSCOP 16 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele au realizari. Berbecii pot castiga bani

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 16 octombrie. Pragmatism si azi cu Luna in Taur. Unii mai norocosi castiga bani. Berbec - au toate sansele sa ia decizii.

HOROSCOP 18 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii priemsc bani. Sagetatorii flirteaza mult

Atentie la aspectele juridice. Fiti atenti ce vorbiti, cantariti-va cuvintele. Cineva se poate agata de un ton sau o vorba. HOROSCOP Berbec - acte azi, dar si angajamente sau promisiuni. Nu.

HOROSCOP 18 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii primesc bani. Sagetatorii flirteaza mult

Atentie la aspectele juridice. Fiti atenti ce vorbiti, cantariti-va cuvintele. Cineva se poate agata de un ton sau o vorba. HOROSCOP Berbec - acte azi, dar si angajamente sau promisiuni. Nu.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 19 octombrie. Berbecii sunt sensibili, Racii primesc semne

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 19 octombrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor.

HOROSCOP DRAGOSTE 19 OCTOMBRIE. Racii trebuie sa fie atenti la viata amoroasa, Balantele trebuie sa fie intelegatoare in iubire

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 19 OCTOMBRIE 2019. N ai unde sa te ascunzi cand Mercur si Pluto fac echipa asa cum o fac astazi. Adevarul va iesi la lumina si va.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 19 octombrie. Leii trebuie sa gandeasca pozitiv, Capricornii pot inspira alti oameni

Iata pentru SAMBATA 19 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Oana Pellea revine pe malul Borcei, in spectacolul Ma tot duc..., programat pe 19 octombrie, de la ora 18.00

Stagiunea de teatru continua sambata, 19 octombrie. De la ora 18. 00, in sala Barbu Stirbei, calarasenii ii vor putea vedea pe Oana Pellea si Mihai Gruia Sandu in piesa Ma tot duc, de la Teatrul Metropolis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )