Libnet.ro
UNICEF

08:15

HOROSCOP 22 APRILIE. Berbecii au parte de tensiuni, Taurii sunt nervosi si agitati

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 22 APRILIE. Berbecii au parte de tensiuni, Taurii sunt nervosi si agitati

Iata horoscopul zilei de LUNI 22 APRILIE 2019, prima zi plina in pamanteanul Taur. Ai nevoie de calm, de ratiune pentru a putea controla impulsurile. Soarele si Uranus fac conjunctie in Taur,. continuă pe Antena3

HOROSCOP 22 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Taurii trebuie sa fie atenti la cheltuieli, Varsatorii primesc multe invitatii

Energie si mult umor azi. Pentru toata lumea e o zi cu actiuni efervescente, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3. isi fac planuri pentru toata saptamana si au o stare foarte.

HOROSCOP 22 aprilie. Racii isi doresc schimbari fizice, dar acestea par ca nu se mai produc

Horoscop 22 aprilie Berbec incerci sa planifici fiecare moment al zilei, iar cand lucrurile iau o intorsatura neasteptata tinzi sa te stresezi mai mult decat este cazul. incearca sa traiesti clipa si s.

Horoscop 22 aprilie 2019. Varsatorii au nevoie de sfaturi pentru a face o schimbare majora

Horoscop Berbec. Esti persoana cea mai potrivita sa intervina salvator in problemele altora, pentru ca ai o atitudine detasata si vezi lucrurile limpede de pe margine. Un coleg nu-si vede capul de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 22 aprilie. Gemenii sunt ajutati de divinitate sa gaseasca fericirea, Berbecii trebuie sa invete sa se ierte

Iata pentru LUNI 22 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 19 aprilie cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii au parte de dezamagiri. Capricornii iau decizii legate de munca si dragoste

HOROSCOP 19 aprilie Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 19 aprilie. Azi vom avea probleme administrative dar si probleme cu partenerul de viata. Trebuie sa avem.

HOROSCOP 23 APRILIE. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii. Nu primesc des aceasta ocazie!

Horoscop 23 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 23 aprilie Berbec Zona parteneriala fiind activata, esti motivat sa faci rapid impresie la locul de munca dar si sa.

HOROSCOP 23 APRILIE. Zodia care ajunge intr-un punct de turnura al vietii sale

Horoscop 23 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Ai mari retineri inaintea unui proiect pe care l-ai pregatit destul de bine, dar ai si un pic de teama chiar inainte de a.

Curs valutar BNR azi, 22 aprilie: Ce se intampla cu leul in raport cu principalele valute

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar, luni, 22 aprilie 2019. Moneda europeana s-a depreciat in raport cu leul -0,0023 lei), in timp ce dolarul american a scazut cu 0,0021 lei. Francul elvetian s-a depreciat cu 0,0072 lei, iar lira sterlina a scazut cu 0,0097 lei. in luna martie, cursul valutar mediu [] .

CALENDAR ORTODOX 22 APRILIE. Saptamana Patimilor - Lunea Mare

Biserica a randuit ca la sinaxarul zilei de luni din Saptamana Patimilor sa se faca pomenirea lui Iosif, fiul patriarhului Iacob si a smochinului neroditor.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 22-28 aprilie. Berbecii au armonie in relatie, Taurii trebuie sa se concentreze pe ceea ce isi doresc

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 22-28 APRILIE 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )