Libnet.ro
UNICEF

07:15

HOROSCOP 23 IANUARIE. Racii muncesc mult, Varsatorii nu au timp pentru dezamagiri

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 23 IANUARIE. Racii muncesc mult, Varsatorii nu au timp pentru dezamagiri

Iata horoscopul zilei de azi JOI 23 IANUARIE 2020; astazi au loc doua aspecte astrale, fiecare cu semnificatia sa. Sunt implicati Soarele, Uranus, Venus si Jupiter. Impreuna ne transmit ca avem nevoie sa ne schimbam un mod de gandire, sa ne schimbam anumite moduri de a trai, cai de a face unele lucruri. Suntem iubiti, protejati si sustinuti. Nu e nimic ce nu putem depasi. continuă pe Antena3

HOROSCOP 23 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Capricornii iau decizii mari pentru viata lor

HOROSCOP pentru joi, 23 ianuarie 2020. Trebuie sa fim responsabili, ne-a sfatuit Camelia Patrascanu.

HOROSCOP 22 IANUARIE. Racii sunt plini de dinamism, Balantele au nevoie de seriozitate

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 22 IANUARIE 2020; Soarele este instalat in vizionarul Varsator si prietenia este centrul scenei. Este timpul sa inceapa vindecarea pentru comunitati si cel mai bine se intampla cand Varsatorul este la carma.

HOROSCOP 22 IANUARIE. Racii sunt creativi, Taurii au multa energie

Iata previziunile astrologice pentru 22 ianuarie.

HOROSCOP 23 IANUARIE. Una dintre zodii are o relatia complicata cu banii

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 IANUARIE. Berbecii trebuie sa acorde mai multa atentie relatiei, Leii isi recapata echilibru

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 23 IANUARIE 2020. Astazi au loc doua aspecte astrale, fiecare cu semnificatia sa. Sunt implicati Soarele, Uranus, Venus si Jupiter. Impreuna ne transmit ca avem nevoie sa ne schimbam un mod de gandire, sa ne schimbam anumite moduri de a trai, cai de a face unele lucruri. Suntem iubiti, protejati si sustinuti. Nu e nimic ce nu putem depasi.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 23 ianuarie. Taurii sunt ghidati de divinitate, Capricornii sunt puternici

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 23 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 23 ianuarie. Fecioarele trebuie sa aiba curaj, Sagetatorii isi onoreaza talentele

Iata pentru JOI 23 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP 24 IANUARIE. Gemenii isi dedica ziua pasiunilor, Fecioarele isi schimba stilul de viata

Iata horoscopul pentru vineri, 24 ianuarie.

Curs valutar BNR joi, 23 ianuarie. Ce valori au euro, dolarul si lira sterlina la casele de schimb

BNR va emite noul curs valutar joi, 23 ianuarie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR joi, 23 ianuarie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii joi, 23 ianuarie 2020, in .

Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 ianuarie. Schimbare brusca de temperatura

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Care sunt conditiile meteo pentru ziua de joi, 23 ianuarie? Schimbarea brusca de temperatura aduce maxime putin peste cele normale perioadei in care ne aflam. Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 ianuarie Meteorologii indica un cer variabil cu innorari in prima parte a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )