Libnet.ro
UNICEF

18:30

HOROSCOP 24 IANUARIE. Gemenii isi dedica ziua pasiunilor, Fecioarele isi schimba stilul de viata

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 24 IANUARIE. Gemenii isi dedica ziua pasiunilor, Fecioarele isi schimba stilul de viata

Iata horoscopul pentru vineri, 24 ianuarie. continuă pe Antena3

HOROSCOP 21 IANUARIE. Gemenii trebuie sa fie amabili, Leii mentin armonia

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 21 IANUARIE 2020; inainte de Luna noua din Varsator din aceasta saptamana, astazi Luna este in Sagetator si este in starea sa vida. Ce inseamna Luna vida sau mers in gol) ? Luna este un corp ceresc care are intr-o luna de zile o activitate frenetica : trece de la plina la noua, trece prin toate cele 12 zodii si face toate aspectele astrale posibile cu aproape toate planetele.

HOROSCOP 20 IANUARIE. Gemenii vor sa cunoasca totul, Scorpionii se bucura de libertate

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 20 IANUARIE 2020. Soarele intra astazi in zodia Varsator si mai scade putin presiunea pe care energia Capricornului a pus-o asupra noastra, cu cinci planete gazduite in ultima perioada de timp. Cu Soarele in Varsator, incepe acea perioada din an ce tine o luna in care mintea devine brici, atentia se muta pe comunitate si idei umanitare iar emotiile iau o pauza, cel putin nu ne mai simtim atrasi sa le simtim si disecam.

HOROSCOP rune pentru saptamana 20-26 ianuarie. Gemenii isi implinesc ceea ce si-au dorit, Balantele au o lunga perioada de prosperitate

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 13-19 IANUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP 20 ianuarie. Gemenii spun direct ce gandesc, Leii incearca sa le dovedeasca ceva celor din jur

Iata ce spun astrele pentru nativii din zodiac pentru data de 20 ianuarie.

HOROSCOP special. Luna Noua in Varsator: 24 ianuarie. Momentul pentru mari oportunitati! Gemenii nu trebuie sa se lase condusi de emotii, Leii ies din starea de confuzie

Prima Luna noua din anul 2020, deci din noul deceniu si noua era astrologica are loc pe 24 ianuarie in zodia Varsator. Varsatorul este condus de Uranus, planeta schimbarilor subite, a imprevizibilitatii si este zodia cea mai potrivita sa gazduiasca intamplari orientate direct spre viitor.

HOROSCOP. Luna noua din 24 ianuarie aduce vesti proaste pentru trei zodii

Nu este nimic mai interesant decat un inceput nou. Cu toate acestea, nu toate lucrurile noi aduc ceva bun. Luna noua, care se va produce pe 24 ianuarie, este despre inceputuri noi, insa pentru trei semne zodiacale nu aduce vesti bune.

Curtea Domneasca a anuntat programul de vizitare pentru ziua de 24 ianuarie - Unirea Principatelor Romane

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste anunta programul special de vizitare, pentru ziua de 24 ianuarie 2020, cand este sarbatorita Unirea Principatelor Romane 24 ianuarie 1859).

HOROSCOP 22 IANUARIE. Racii sunt creativi, Taurii au multa energie

Iata previziunile astrologice pentru 22 ianuarie.

HOROSCOP 23 IANUARIE. Racii muncesc mult, Varsatorii nu au timp pentru dezamagiri

Iata horoscopul zilei de azi JOI 23 IANUARIE 2020; astazi au loc doua aspecte astrale, fiecare cu semnificatia sa. Sunt implicati Soarele, Uranus, Venus si Jupiter. Impreuna ne transmit ca avem nevoie sa ne schimbam un mod de gandire, sa ne schimbam anumite moduri de a trai, cai de a face unele lucruri. Suntem iubiti, protejati si sustinuti. Nu e nimic ce nu putem depasi.

HOROSCOP 22 IANUARIE. Racii sunt plini de dinamism, Balantele au nevoie de seriozitate

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 22 IANUARIE 2020; Soarele este instalat in vizionarul Varsator si prietenia este centrul scenei. Este timpul sa inceapa vindecarea pentru comunitati si cel mai bine se intampla cand Varsatorul este la carma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )