Libnet.ro
UNICEF

06:30

HOROSCOP. Cel mai bun ritual de dimineata, in functie de zodia ta

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cel mai bun ritual de dimineata, in functie de zodia ta

Pentru a-ti incepe ziua perfect, trebuie sa iti faci un ritual. Zodia ta iti poate spune exact ce este mai bine pentru tine. HOROSCOP BERBEC- Un antrenament sportiv usor. Te trezesti cu multa energie,. continuă pe Antena3

Globurile de Aur 2019: The Americans - cel mai bun serial, Roma, de Alfonso Cuaron - cel mai bun film strain, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama

Cea 76-a editie a galei Globurilor de Aur are loc in noaptea de duminica spre luni, la Los Angeles. Iata, potrivit Mediafax, primele premii acordate. The Americans - cel mai bun serial-drama, Roma, de Alfonso Cuaron - desemnat cel mai bun film strain, Alfonso Cuaron - cel mai bun regizor, Olivia Colman- cea mai buna actrita intr-o comedie, Green Book- cel mai bun film de comedie, Glenn Close- cea mai buna actrita intr-o drama, Rami Malek- cel mai bun actor intr-o drama, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama.

Bohemian Rhapsody, cel mai bun film la Golden Globes 2019! Iata lista completa a castigatorilor!

Premiile Golden Globes s-au acordat aseara la Los Angeles, iar ceremonia a fost una plina de surprize. Bohemian Rhapsody a invins A Star is Born in cursa pentru cel mai bun film drama, iar Glenn Close i-a suflat premiul lui Lady Gaga pentru cea mai buna actrita. Iata lista completa a castigatorilor.

Rolls Royce a avut cel mai bun an de vnzari din istorie

Rolls Royce a avut in 2018 cel mai bun an de vanzari din istoria sa de 115 ani, depasind 4. 100 de masini in special datorita pietei americane. Modelul Ghost costa peste 250. 000 euro, iar Phantom este 450. 000 euro. Compania a inceput si livrarile pentru Cullinan, primul sau SUV.

Mo Salah, cel mai bun fotbalist african pentru al doilea an la rand (VIDEO)

Mohamed Salah a fost desemnat cel mai bun fotbalist african in 2018, distinctie pe care a castigat-o si in anul anterior, de catre Confederatia Africana de Fotbal CAF), marti seara, la Dakar, capitala.

Salah, ales cel mai bun fotbalist al Africii

Atacantul egiptean al celor de la Liverpool, Mohamed Salah a castigat pentru al doilea an consecutiv titlul de cel mai bun fotbalist al Africii.

GLOBURILE DE AUR 2019. Bohemian Rhapsody a castigat trofeul pentru cel mai bun film

Duminica noapte a avut loc cea de-a 76-a editie a galei Globurilor de Aur, la Los Angeles. Filmul Bohemian Rhapsody este marele castigator la.

Business report: Ce orase ofera cel mai bun nivel de trai; Cluj va deveni n 2023 primul judet romnesc racordat 100% la apa si canalizare; Cum s-a dezvoltat Romnia

Guvernul a majorat la 750 lei/membru de familie venitul lunar pana la care un consumator este considerat vulnerabil. Guvernul a modificat atat valoarea ajutorului lunar pentru incalzire, cat si limita de venit maxima a consumatorilor. BVB: Capitalizarea companiilor listate pe piata reglementata sare usor de 150 de miliarde de lei. Capitalizarea companiilor listate pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-a majorat de la 143,21 miliarde de lei in ultima saptamana din 2018.

Xiaomi Mi Mix 3, in Europa: noul telefon al chinezilor poate fi cumparat de romani

Xiaomi Mi Mix 3 este cel mai nou si mai atragator smartphone de top al chinezilor, iar acum poate fi cumparat de catre utilizatorii din Europa. Desi traim intr-o perioada in care ai putea.

Vesti bune pentru romanii cu rate la banci. Indicele Robor la 3 luni a scazut la 2,92%. Este cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,92%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate marti de Ba.

Ce se intampla cu creditele romanilor. Indicele ROBOR a scazut la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,92%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )