Libnet.ro
UNICEF

00:06

Horoscop. Cele mai calme zodii.Nativii care reusesc sa se abtina de la iesiri necontrolate

Antena3 Antena3,
Horoscop. Cele mai calme zodii.Nativii care reusesc sa se abtina de la iesiri necontrolate

Potrivit astrelor, exista anumiti nativi care reactioneaza cu calm in orice situatie-limita si care au o rabdare de fier. Taur - stie sa proceseze lucrurile inainte de a reactiona sau a rabufni. Din caz. continuă pe Antena3

Horoscop. Cele mai frumoase trasaturi ale fiecarai zodii. Ti se potriveste?

Horoscop. In general, fiecare semn zodiacal are ceva unic asa cum fiecare persoana este unica in felul sau si atrage reprezentantii sexului opus. Asta ca sa nu mai spunem ca frumusetea sta in ochii privitorului si este.

Cele mai importante functii care fac din telefon un birou mobil

In 2018, se implinesc 10 ani de cand primul smartphone cu Android a fost lansat. in acest deceniu, dispozitivul a trecut de la doar un telefon care poate face cateva lucruri in plus la a deveni o unealta multifunctionala pentru societatea moderna. intre un smartphone cu Android de acum 10 ani si unul dintre prezent [].

Reduceri eMAG centrale termice. TOP cele mai bune modele de cautat in oferte

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Cele mai bune bancuri cu betivi. Cum isi cauta masina in parcare un cetatean in stare de ebrietate

Betivii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca, la betie, oamenii sunt capabili de cele mai hazlii reactii si sunt dispusi la cele mai amuzante intamplari.

Cele mai scumpe orase din lume. Cat trebuie sa munceasca un bucurestean pentru un iPhone X versus un newyorkez

Patru din cinci cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti sunt din Europa. Daca esti in cautarea unei mese ieftine, cel mai bine ar fi sa stai departe de Geneva, in acest an.

Cele mai bizare boli mentale. Afectiunea care-i face pe bolnavi sa se creada morti

Cele mai multe dintre aceste afectiuni sunt rare, iar unele ar putea sa para, cel putin la prima vedere caraghioase, insa lucrurile nu stau deloc asa. Ca orice boli mentale, aceste tulburari sunt luate in serios de medici, iar viata celor care afectati direct, dar si vietile apropiatilor, se pot transforma intr-un adevarat cosmar.

Cele mai bizare boli mintale. Afectiunea care-i face pe bolnavi sa se creada morti

Cele mai multe dintre aceste afectiuni sunt rare, iar unele ar putea sa para, cel putin la prima vedere caraghioase, insa lucrurile nu stau deloc asa. Ca orice boli mintale, aceste tulburari sunt luate in serios de medici, iar viata celor care afectati direct, dar si vietile apropiatilor, se pot transforma intr-un adevarat cosmar.

US Open ofera cele mai mari premii din istoria tenisului: Castigatorii vor lua cu 1 milion de euro mai mult cat a luat Halep la Roland Garros

Premiile oferite la editia din acest an de la US Open vor stabili recordul pentru cele mai mari din istoria tarii. Acest lucru dupa ce organizatorii au decis sa creasca premiul oferit castigatorilor cu 100.

PlayStation Hits iti aduce cele mai bune jocuri de PS4 la pret mic, pentru totdeauna

Oficialii Sony au anuntat de curand lansarea programului PlayStation Hits. Prin acest sistem, cele mai bune jocuri de PlayStation 4 lansate de-a lungul anilor vor fi oferite intr-un ambalaj nou, cu un pret mai mic. Majoritatea jocurilor de PS4 au un pret de 250 300 lei la momentul lansarii, iar daca este vorba de [].

Forbes: topul celebritatilor cu cele mai mari castiguri in decurs de un an. Pe ce locuri se claseaza George Clooney, Messi, Mayweather si Cristiano Ronaldo

George Clooney 57 de ani) este, potrivit clasamentului Celebrity 100 al Forbes, actorul cu cele mai mari castiguri inregistrate in decurs de un an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )