Libnet.ro
UNICEF

15:15

HOROSCOP. Cele mai pasionale trei semne zodiacale. Sunt experte in pat

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai pasionale trei semne zodiacale. Sunt experte in pat

Fiecare semn zodiacal este pasional in felul sau, insa aceste trei zodii au o pasiune iesita din comun. BERBEC Fiind un semn de foc, Berbecul are multa energie si un libio ridicat. Faptul ca este guvernat de. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cele mai incapatanate trei semne zodiacale. Nu te intelegi niciodata cu ele

Exista trei semne zodiacale care sunt mai incapatanate ca niciodata. Nu reusesc sa se inteleaga deloc cu cei din jurul lor. TAUR Este cel mai incapatanat semn zodiacal. Este determinat si isi ia singur propriile.

HOROSCOP. Cele trei semne zodiacale care au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o data

Oricat ai incerca, unele casnicii si relatii nu sunt facute sa dureze. Iar semnul zodiacal are si el un cuvant important de spus. Acestea sunt zodiile are au cele mai multe sanse sa divorteze cel putin o.

Horoscop. Cele mai cuceritoare femei din zodiac. Pe ele nu ai cum sa le uiti

Femeia la 40 de ani stie ce vrea, cine e si are incredere in propriile forte, de aceea emana un aer siguranta si, parca, odata cu trecerea anilor devin si mai frumoase. Sagetator - Pare ca prinde.

Cate masini se fura intr-o zi in Romania si ce marci sunt cele mai vanate

Statisticile arata ca in Romania sunt furate aproximativ patru autoturisme zilnic . in primele 6 luni, peste 600 de proprietari din toata tara au ramas fara masini. Hotii aleg pana si cele mai banale m?.

Si unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de face recognition indica faptul ca barbatul n alb care ar fi coordonat interventia brutala a jandarmilor n Piata Victoriei este seful Brigazii Speciale

Unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de recunoastere faciala, Face API de la Microsoft, indica cu probabilitate de aproape 60% ca barbatul in alb care ar fi coordonat interventia de vineri a jandarmilor este aceeasi persoana cu colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes. Asemanarea a fost semnalata de un cititor HotNews. ro. Soft-urile de recunoastere faciala sunt utilizate de tot mai multe institutii de peste tot din lume si primesc mereu imbunatatiri.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Muzica

De ce sunt oltenii muzicali R:fiindca dorm pe Sol si vorbesc cu Fa .

Cele mai rele 9 alimente pe care le poti manca. Punctul 7 e favoritul tuturor!

Nu intotdeauna poti face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alimentatia ta. Insa, daca esti suficient de atent, poti limita numarul greselilor alimentare. Iata o lista cu cele mai pacatoase 9 alimente pe.

Bloomberg: Cele mai mari economii est-europene ncetinesc, pe masura ce avntul se disipeaza/ Romnia: costuri mai mari de mprumut si penurie de muncitori

Avantul economic care incepuse sa se contureze in urma cu patru ani in estul fost comunist al Europei a inceput sa se disipeze. Cresterea a scazut in al doilea trimestru in Polonia si Cehia, cele mai mari economii ale regiunii. Desi Ungaria, Romania si Slovacia au reusit sa aiba cresteri mai rapide, printre obstacolele intampinate de ele regasim costuri mai mari de imprumut, o penurie de muncitori si incetinirea de anul acesta in zona euro, principala lor piata de export, scrie Bloomberg.

Polonia, Bulgaria si Romania au cele mai mici preturi la carne din UE

Tarile membre ale Uniunii Europene cu cele mai mici preturi la carne in anul 2017 au fost Polonia, cu aproximativ 43% sub media din UE, Bulgaria, cu preturi mai mici cu 42% decat media, si Romania, cu aproximativ 41% sub media din UE, arata datele.

Top 100 cele mai mari companii din lume! Lista GIGANTILOR economici care varsa bani in ROMANIA

Din cele mai mari 100 de companii la nivel mondial, mai putin de jumatate desfasoara operatiuni in Romania. Mai exact, este vorba despre 47 de entitati dintre care doar cinci au afaceri de cel putin un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )