Libnet.ro
UNICEF

14:30

HOROSCOP DRAGOSTE 22 IANUARIE. Sagetatorii se simt fericiti, Gemenii cunosc oameni noi

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 22 IANUARIE. Sagetatorii se simt fericiti, Gemenii cunosc oameni noi

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 22 IANUARIE 2020; Soarele este instalat in vizionarul Varsator si prietenia este centrul scenei. Este timpul sa inceapa vindecarea pentru comunitati si cel mai bine se intampla cand Varsatorul este la carma. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 20 IANUARIE. Berbecii se simt iubiti, Varsatorii au armonie in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 20 IANUARIE 2020. Soarele intra astazi in zodia Varsator si mai scade putin presiunea pe care energia Capricornului a pus-o asupra noastra, cu cinci planete gazduite in ultima perioada de timp.

HOROSCOP DRAGOSTE 21 IANUARIE. Racii trebuie sa-si schimbe atitudinea fata de partener, Pestii au o seara pe cinste

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 21 IANUARIE 2020. Astazi Luna este in Sagetator si este in starea sa vida. Ce inseamna Luna vida sau mers in gol)? Luna este un corp ceresc care are intr-o luna de zile o activitate frenetica: trece de la plina la noua, trece prin toate cele 12 zodii si face toate aspectele astrale posibile cu aproape toate planetele. Totusi, exista perioade cuprinse intre cateva ore si maxim o zi in care s-au intamplat toate aspectele si Luna sta linistita, ca si neclintita intr-o zodie pana la momentul intrarii sale in urmatoarea zodie.

HOROSCOP DRAGOSTE 19 IANUARIE. Racii se despart, Fecioarele scapa de tensiuni

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 19 ianuarie 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

HOROSCOP rune 22 ianuarie. Capricornii sunt in cautare de rezultate, Gemenii trebuie sa-si canalizeze energia spre directii noi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 22 IANUARIE 2020.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 22 ianuarie. Racii sunt iubirea pura, Capricornii dau si primesc

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 22 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 22 ianuarie. Leii scot frumosul din ei, Pestii se purifica

Iata pentru MIERCURI 22 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 22 IANUARIE. Racii sunt plini de dinamism, Balantele au nevoie de seriozitate

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 22 IANUARIE 2020; Soarele este instalat in vizionarul Varsator si prietenia este centrul scenei. Este timpul sa inceapa vindecarea pentru comunitati si cel mai bine se intampla cand Varsatorul este la carma.

Curs valutar BNR miercuri, 22 ianuarie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) afiseaza un nou curs valutar, miercuri, 22 ianuarie, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta un punct de referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4. 7786 Lei-0. 0004 Lei) in luna octombrie a anului 2019, cursul valutar mediu pentru euro a .

Prognoza ANM pentru miercuri, 22 ianuarie. Ce se intampla cu vremea, in toata tara

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea, in toata tara, pentru miercuri. Schimbarile termice vor continua sa se resimta in multe dintre regiuni, si pe 22 ianuarie. Specialistii ANM au confirmat ca vremea va suferi modificari de temperatura si ca in multe zone ale tarii va fi resimtit un aer cald. Prognoza ANM pentru miercuri, .

Temperaturi mai ridicate decat cele normale. PROGNOZA meteo pentru miercuri, 22 ianuarie

Prognoza meteo pentru 22 ianuarie 2020. Meteorologii anunta ca vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )