Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Echinoctiul de primavara: Acestea sunt cele mai afectate zodii - BERBECII stralucesc

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Echinoctiul de primavara: Acestea sunt cele mai afectate zodii - BERBECII stralucesc

Echinoctiul de primavara are loc intre 20 si 21 martie. Patru zodii sunt afectate de aceasta schimbare, in bine si in rau. HOROSCOP BERBEC- Sezonul care urmeaza este al tau, de aceea vei simti un. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Echinoctiul de primavara: Acestea sunt cele mai afectate zodii - BERBECII stralucesc deplin

Echinoctiul de primavara are loc intre 20 si 21 martie. Patru zodii sunt afectate de aceasta schimbare, in bine si in rau. HOROSCOP BERBEC- Sezonul care urmeaza este al tau, de aceea vei simti un.

Acestea sunt cele mai scumpe orase din lume. Iata unde se situeaza Bucurestiul

In istoria de 30 de ani a topului oraselor scumpe, este pentru prima data cand 3 metropole ocupa, la egalitate, locul intai. Singapore s-a situat si anul trecut pe primul loc, in timp ce Parisul a.

Stock Busters eMAG. Care sunt cele mai bune oferte la roboti de bucatarie

Stock Busters eMAG. Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie.

Care sunt cele mai des intalnite greseli care se fac in relatie

Ti-ai gasit jumatatea si esti aproape sigur ca toate drumurile duc in cea mai buna directie. Cu toate acestea, se intampla ca deznodamantul nefericit sa fie mai aproape decat crezi. De ce se ajunge in aceasta situatie, cand lucrurile par sa functioneze de minune? Este vorba despre cateva greseli care se fac in relatia de cuplu, care pot duce la despartire.

Cele mai comune probleme de sanatate ale cainilor

La fel ca oamenii, cainii se confrunta cu probleme de sanatate pe care le pot intampina pe parcursul vietii lor. Afla care sunt cele mai comune afectiuni ale prietenului tau patruped si cum il poti ajuta.

Preturile RCA ar putea creste in urmatoarele sase luni: Noile tarife de referinta sunt semnificativ mai mari, cu exceptia masinilor cu capacitate mare

ASF a afisat miercuri noile tarife de referinta RCA, la care se vor raporta asiguratorii atunci cand vor face noile preturi pentru politele RCA, acestea fiind semnificativ mai mari decat cele stabilite in luna octombrie 2018. Spre exemplu, soferii cu varste intre 31-40 de ani care detin autoturisme cu o capacitate cilindrica de 1401-1600 cmc au platit in a doua jumatate a anului trecut o prima medie RCA de 625 de lei, cu 13% mai putin decat tariful de referinta care era pana acum 716 lei. Noul tarif de referinta anuntat azi de ASF a crescut la 908 lei.

ANOFM: 29.803 locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru agent de securitate

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta ca sunt vacante, la nivel national, 29. 803 locuri de munca. Cele mai multe sunt pentru agenti de securitate si agenti comerciali. Doar 1. 500 de posturi se adreseaza persoanelor cu studii superioare.

Tarile cele mai bogate ale lumii sunt pline de oameni anxiosi sau alienati (sondaj OCDE)

Oamenii din cele mai bogate economii ale lumii sunt ingrijorati de o gama foarte larga de aspecte, de la bani si impozite pana la serviciile medicale si pensii. Totusi, acestia nu cred ca guvernele lor vor face ceva in aceasta privinta, scrie Bloomberg.

Stock Busters eMAG. Cele mai bune oferte la masini de spalat

Stock Busters eMAG. in aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Rabla 2019: cele mai bune SUV-uri pe care sa le cauti la oferta

Cele mai bune SUV-uri pe care le poti lua prin programul Rabla 2019 au preturi tentante. Ofertele sunt variate si fiecare producator vine cu ceva in plus. Evident, acel ceva in plus se simte,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )