Libnet.ro
UNICEF

00:06

HOROSCOP. Ghinion pentru trei zodii in perioada urmatoare

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Ghinion pentru trei zodii in perioada urmatoare

Exista trei zodii pentru care sezonul Varsatorului va aduce ghinion. continuă pe Antena3

HOROSCOP Minerva pentru saptamana in curs. Gemenii sunt orientati spre afaceri, Scorpionii abordeaza probleme reale

Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru zodii, valabile pana pe 26 ianuarie.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 20-26 ianuarie. Taurii sunt romantici, Balantele sunt pline de senzualitate

Iata horoscopul saptamanal 20-26 ianuarie 2020; in fiecare an, Soarele calatoreste prin cele 12 zodii si primim oportunitati diferite de explorat, in functie de energia zodiei ce il gazduieste. Incepand din aceasta saptamana, chiar de la inceput, pentru urmatoarele 4 saptamani, Soarele se va plimba prin semnul de aer Varsator in ciuda confuziei data de simbolul sau ce prezinta un vas de apa, este semn de aer!).

PAUL STANESCU: PSD nu trebuie sa revina la guvernare in perioada urmatoare

PSD nu trebuie sa revina la guvernare in urmatoarea perioada de timp, chiar daca o motiune de cenzura va fi votata in Parlament, iar Cabinetul Orban va fi demis, a declarat, luni, secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu.

Stanescu: PSD nu trebuie sa revina la guvernare in perioada urmatoare

PSD nu trebuie sa revina la guvernare in urmatoarea perioada de timp, chiar si daca o motiune de cenzura va fi votata in Parlament, iar Cabinetul Orban va fi demis, a declarat, luni, secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu, citat de Mediafax.

Paul Stanescu: Depunem motiune, dar PSD nu trebuie sa revina la guvernare in perioada urmatoare de timp

PSD nu trebuie sa revina la guvernare in urmatoarea perioada de timp, chiar si daca o motiune de cenzura va fi votata in Parlament, iar Cabinetul Orban va fi demis, a declarat, luni, secretarul general interimar al PSD, Paul Stanescu.

HOROSCOP rune pentru saptamana 20-26 ianuarie. Gemenii isi implinesc ceea ce si-au dorit, Balantele au o lunga perioada de prosperitate

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 13-19 IANUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Mihai Voropchievici, ANUNT cutremurator! RUNELE au luat-o RAZNA! Zile negre pentru aceste ZODII

Numerologul si astrologul Mihai Voropchievici anunta ce ne rezerva runele pentru saptamana 20 - 26 ianuarie. Mihai Voropchievici a dezvaluit la Antena 3 care sunt cele mai norocoase.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Balantele muncesc din greu, Varsatorii simt eliberare

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

HOROSCOP. Motivele pentru care nativii din zodiac sunt uneori rautaciosi

Fiecare nativ din zodiac are momentele lui in care se comporta rautacios cu cei din jur. Dar v-ati intrebat vreodata de ce, Care sunt motivele ficaruia in parte? .

Scoala 133 din Capitala va fi inchisa pentru trei zile: 18 elevi au ajuns la spital cu simptomele unei intoxicatii

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a decis ca Scoala 133 din Capitala sa fie inchisa pentru 72 de ore, dupa ce mai multi elevi au inceput sa se simta rau, in urma unei dezinsectii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )