Libnet.ro
UNICEF

18:00

HOROSCOP LEU. Runele pentru Lei in saptamana 17-23 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Fiti gata de o schimbare plina de efecte benefice

Antena3 Antena3,
HOROSCOP LEU. Runele pentru Lei in saptamana 17-23 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Fiti gata de o schimbare plina de efecte benefice

Leii stau acasa cumintei si asteapta o schimbare foarte-foarte importanta. HOROSCOP LEUDeci o schimbare cu efecte benefice in preajma sarbatorii de Craciun, asa ca leutilor,. continuă pe Antena3

HOROSCOP LEU. Runele pentru luna decembrie, cu Mihai Voropchievici. Leii castiga din toate punctele de vedere

Primesc magna cum laude. Au castigat din toate punctele de vedere. Sunt pregatiti sa intre in Anul Nou ca niste invingatori din toate punctele de.

HOROSCOP FECIOARA. Runele pentru Fecioare in saptamana 17-23 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Lasati ipohondria la o parte!

Fecioarele au fost agitate tot anul, s-au invartit acum. Runele le ofera doua sfaturi: relaxati-va si lasati-i si pe ceilalti sa traiasca. Nu va faceti probleme ca acum de.

HOROSCOP PESTI. Runele pentru luna decembrie, cu Mihai Voropchievici. Pestii isi rezolva problemele in familie

Este luna bilantelor intime, a rezolvarilor unor probleme, pe care nu le-au dezvoltat, nu le-au rezolvat cu cei de acasa. Ssi acum spune ca rezolvarea tuturor problemelor le.

HOROSCOP VARSATOR. Runele pentru luna decembrie, cu Mihai Voropchievici. Varsatorii au parte de o luna de dragoste

Au o luna de dragoste, a dat Cupidon peste ei, a venit cu doua tolbe de sageti si spune asa simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte. Asta nu inseamna ca mergeti cu.

HOROSCOP CAPRICORN. Runele pentru luna decembrie, cu Mihai Voropchievici. Capricornii incep o viata noua

A muncit 11 luni, in a 12 e pregatit sa inceapa o viata noua, revigorare. Renastere pe toate planurile: fizic, mental,.

HOROSCOP BALANTA. Runele pentru luna decembrie, cu Mihai Voropchievici. Balantele comunica foarte bine in aceasta luna

Este o luna de foarte multe mesaje, scrieri, tot felul de mailuri, sms-uri, scrisorele, dar nu lucruri rele. Cineva incearca sa fie in comuniune cu ei. Primesc sfaturi.

HOROSCOP FECIOARA. Runele pentru luna decembrie, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele au parte de o luna de bani

Are o luna fantastic de buna, cu multe vesti bune, cu diferite cadouri, dar si o luna de bani. Luna decembrie este luna numita de chinezi saci cu bani, 5 zile de.

HOROSCOP RAC. Runele pentru luna decembrie, cu Mihai Voropchievici. Racii au o luna de protectie

La final de an au luna de protectie, vor fi protejati din toate punctele de vedere, in perioada postului tentatiile sunt foarte mari si pacatele sunt si mai mari, ca vezi cu ochii.

HOROSCOP GEMENI. Runele pentru luna decembrie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii sunt fantastic de favorizati

Sunt intr-o luna in care sunt fantastic de favorizati, toate persoanele care ii cunosc, ii respecta, le trimit cate ceva. Luna cadourilor, la ei incepe din 1 decembrie.

HOROSCOP TAUR. Runele pentru luna decembrie, cu Mihai Voropchievici. Taurii au parte de un salt calitativ in viata lor

A fost destul de ostracizat in acest an, in luna decembrie se porduce un salt rapid calitativ in existenta lor, au trudit, iar acuma se ridica, dau lovitura la final de an. Mai bine.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )