Libnet.ro
UNICEF

15:15

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru 12 decembrie. Taurii trebuie sa priveasca in sine pentru solutii, Gemenii au gasit deja solutiile

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru 12 decembrie. Taurii trebuie sa priveasca in sine pentru solutii, Gemenii au gasit deja solutiile

Iata pentru MIERCURI 12 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru fiecare zodie, 11 decembrie. Berbecii dau de rezultate favorabile, Gemenii sunt protejati de divinitate

Iata pentruMARTI 11 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

HOROSCOP 12 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele lucreaza bine si au rezultate. Leii repara ce au stricat

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 12 decembrie. Berbec - e foarte posibil sa fie pusi pe distractii astazi sau sa vina cu solutii mai putin neasteptate cu.

Horoscop 12 decembrie 2018: Gemenii sunt romantici, Balantele au nevoie de o pauza

Horoscop 12 decembrie Berbec Pentru perioada imediat urmatoare, colaborarile sunt cheia succesului. Veti fi mai buni, mai rapizi si mai puternici daca veti observa cu atentie ce se intampla in jur si apoi.

12 decembrie. Semnificatia spirituala a portalului 12.12. Ce se intampla mistic in aceasta zi

12 decembrie. Pasionatii de numerologie stiu cat de importanta este ziua de 12 decembrie. 12 este un numar foarte puternic in numerologie. El reprezinta intregul, completul. Sunt 12 luni in an, sunt 12 semne zodiacale.

Traditii si obiceiuri de Sfantul Spiridon. Ce nu ai voie sa faci pe 12 decembrie

Sf. Spiridon. Pe 12 decembrie, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Spiridon, cunoscut si ca sfantul facator de minuni. Sf. Spiridon. Pentru ca sfantul calator este totodata si patronul.

Spiridon, sfantul care aduce spor si sanatate in casa. De ce e interzisa munca pe 12 decembrie si cum te aperi de rele

Praznuit de credinciosi in fiecare an pe 12 decembrie, despre sfantul Spiridon se crede ca isi paraseste racla si pleaca in ajutorul oamenilor care ii inalta rugaciuni.

Calauzire zilnica Arhanghelul Mihail. Pe zodii, pentru luni 10 decembrie 2018. Mesajul si rugaciunea zilei pentru tine!

Iata pentruLUNI 10 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de.

HOROSCOP. Mesajul saptamanii de la ingerii pazitori pentru zodii. Berbecii trebuie sa invete sa daruiasca si sa primeasca, Taurii sa lase trecutul in urma

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 10-16 decembrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri! Este.

MACRO NEWSLETTER-12 Decembrie 2018

Creditul de consum din SUA a crescut mult peste asteptari in octombrie 2018, cu 25,4 miliarde de dolari, dupa un avans de 11,6 miliarde in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 4,7%, de la 4,5% in luna anterioara. Creditul revolving, care include creditul acordat pe carduri, si-a accelerat cresterea anuala pana la 2,8%, de la 2,5% in luna precedenta, in conditiile unei cresteri lunare de 9,2 miliarde de dolari, iar creditul nonrevolving, in principal pentru studii si auto, si-a accelerat cresterea anuala pana la 5,4%, de la 5,3% in luna anterioara, pe fondul unei cresteri lunare de 16,2 miliarde de dolari. Sursa: Federal Reserve) .

FOTOGALERIE Imagini cu statiile de metrou de pe Magistrala 5 din Drumul Taberei. Pro Infrastructura: Estimarea noastra realist-optimista pentru deschidere: Decembrie 2019

Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Eroilor ar putea fi deschisa abia in decembrie 2019, cel putin asa crede Asociatia Pro Infrastructura dupa ce a fost in vizita pe santierul metroului. Lucrarile la majoritatea statiilor sunt pe final, iar sinele si instalatiile sunt aproape montate in totalitate. De ce va dura asa mult pana la deschidere? Licitatia pentru sistemele de siguranta si automatizare inca e blocata in justitie. Dupa ce lupta contestatiilor se incheie, este nevoie de MINIM 9 luni pentru instalarea, integrarea si testarea echipamentelor si soft-ului de management al traficului, sustine API.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )