Libnet.ro
UNICEF

21:15

Horoscop MINERVA pentru fiecare zodie in parte. Anunt IMPORTANT: Cine va fi urmarit de GHINION in urmatoarea perioada

B1 B1,
Horoscop MINERVA pentru fiecare zodie in parte. Anunt IMPORTANT: Cine va fi urmarit de GHINION in urmatoarea perioada

Previziuni astrologine prezentate de Minerva, pentru fiecare zodie in parte. Acestea sunt valabile pana pe 26 ianuarie. Daca. continuă pe B1

HOROSCOP Minerva pentru saptamana in curs. Gemenii sunt orientati spre afaceri, Scorpionii abordeaza probleme reale

Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru zodii, valabile pana pe 26 ianuarie.

Anul Nou Chinezesc. Ce aduce SOBOLANUL de METAL pentru fiecare zodie

Anul2020 in horoscopul chinezesc incepe in data de 25 ianuarie si este alSobolanului de Metal. Este o perioada a noilor inceputuri, a noilor oportunitati pentru gasirea unei noi iubiri, dar si.

HOROSCOP rune pentru saptamana 20-26 ianuarie. Gemenii isi implinesc ceea ce si-au dorit, Balantele au o lunga perioada de prosperitate

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 13-19 IANUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Alina Eremia, anunt important, dupa operatie. Ce se intampla acum cu artista

Alina Eremia a suferit recent o interventie la nivelul fetei. Cantareata in varsta de 26 de ani si-a anuntat recent fanii cu privire la starea sa de sanatate. Ce se intampla acum cu artista? Ce se intampla acum cu Alina Eremia, dupa operatia la nas? Alina Eremia a decis sa-si rezolve odata pentru totdeauna o .

HOROSCOP. Motivele pentru care nativii din zodiac sunt uneori rautaciosi

Fiecare nativ din zodiac are momentele lui in care se comporta rautacios cu cei din jur. Dar v-ati intrebat vreodata de ce, Care sunt motivele ficaruia in parte? .

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 20-26 ianuarie. Taurii sunt romantici, Balantele sunt pline de senzualitate

Iata horoscopul saptamanal 20-26 ianuarie 2020; in fiecare an, Soarele calatoreste prin cele 12 zodii si primim oportunitati diferite de explorat, in functie de energia zodiei ce il gazduieste. Incepand din aceasta saptamana, chiar de la inceput, pentru urmatoarele 4 saptamani, Soarele se va plimba prin semnul de aer Varsator in ciuda confuziei data de simbolul sau ce prezinta un vas de apa, este semn de aer!).

HOROSCOP. Ghinion pentru trei zodii in perioada urmatoare

Exista trei zodii pentru care sezonul Varsatorului va aduce ghinion.

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Balantele muncesc din greu, Varsatorii simt eliberare

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )