Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Patru lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Patru lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

Te-ai hotarat sa te muti impreuna cu iubitul? Ar trebui sa stii cateva lucruri despre persoana iubita inainte de a face marele pas. Astrologii au alcatuit o lista a caracteristicilor specifice fiecarei zodii in parte,. continuă pe Antena3

Horoscop. Topul zodiilor care se tem de casatorie

Anumiti native din zodiac au propria idee despre cum arata casnicia perfecta si nu cred ca se pot adapta standardelor. Balanta - sunt capabili sa cucereasca orice persoana care le starneste interesul.

Fructul pe care trebuie sa il consumi dimineata. Este uluitor

Acest fruct al verii este bogatin ingrediente valoroase, cu o gama de substante fitochimice care protejeaza sanatatea celulara si regleaza enzimele. Elajuta la reducerea riscului de boli.

Contre ntre Eugen Teodorovici si Ionut Misa pe tema banilor care trebuie recuperati pe casa din Sibiu

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi ca a cerut ANAF-ului sa dovedeasca daca a cerut catre Cartea Funciara ca imobilul din Sibiu care a apartinut presedintelui Klaus Iohannis sa intre in administrarea statului. Seful ANAF, Ionut Misa, spune ca nu a primit de la minister un titlu in baza caruia sa faca executarea, relateaza Mediafax.

Contre ntre Eugen Teodorovici si Ionut Misa pe tema banilor care trebuie recuperati de la Iohannis pentru casa din Sibiu pierduta n instanta

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi ca a cerut ANAF-ului sa dovedeasca daca a cerut catre Cartea Funciara ca imobilul din Sibiu care a apartinut presedintelui Klaus Iohannis sa intre in administrarea statului. Seful ANAF, Ionut Misa, spune ca nu a primit de la minister un titlu in baza caruia sa faca executarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )