Libnet.ro
UNICEF

21:30

HOROSCOP pentru ultimele zile din 2018! Care sunt provocarile finale ale anului 2018 pentru fiecare zodie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru ultimele zile din 2018! Care sunt provocarile finale ale anului 2018 pentru fiecare zodie

Horoscopul ULTIMELOR ZILE DIN 2018. Mai sunt cateva zile si anul 2018 se incheie. Desi mult a fost, putin a ramas, aceste ultime zile ne vor aduce experiente, impliniri, provocari fiecaruia, atat in functie de cum si-a. continuă pe Antena3

HOROSCOP pentru saptamana 3-9 decembrie. Racii sunt furati de nostalgie, Balantele au probleme mari

Iata horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018, o saptamana cu adevarat nebuna in plan astral. De ce? Mercur si Chiron isi dau mana si pornesc in miscare directa. Avem o Luna noua in Sagetator vineri, iar.

O petitie a fost semnata de mii de romani, pentru pedepsirea tanarului din Ploiesti care si-a macelarit iubita

O petitie online a fost lansata dupa incidentul teribil din Ploiesti, cu un tanar care si-a torturat si umilit iubita. Mii de romani au semnat in doar cateva ore. in petitia online se cere pedeapsa pe.

HOROSCOP de final de an 2018. Ce spun cartile de TAROT despre zodia ta? Racii sunt foarte aproape de succes

Horoscop tarot. Iata horoscopul lunii finalului de an, pentru cum incheiem decembrie 2018 si ce ne poate aduce timpul ramas pana la Anul Noudin perspectiva cartilor de tarot. Cartile de tarot sunt un set de 78.

HOROSCOP saptamana 3-9 decembrie 2018. Taurii trebuie sa fie prudenti in viata amoroasa

HOROSCOP saptamanal. Iata horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018, o saptamana cu adevarat nebuna in plan astral. De ce? Mercur si Chiron isi dau mana si pornesc in miscare directa. Avem o Luna noua in Sagetator.

Timpul trecut al Postei Romane: o scrisoare a ajuns in cinci zile din Cismigiu in Pipera: A fost varf de trafic de Black Friday

In an Centenar, la Posta Romana constatam ca nu s-a schimbat nimic fata de acum 100 de ani! Un plic a ajuns din zona Cismigiu in Pipera in cinci zile. Sunt doar cinci statii de metrou intre Piata.

Care sunt sumele fabuloase castigate de cei mai bine platiti muzicieni ai anului 2018

U2, Guns N Roses, Katy Perry sau Coldplay se afla in topul muzicienilor si formatiilor cu cele mai mari incasari in 2018. in total, veniturile celor din top 10 au fost de aproximativ 886 de milioane de dolari,.

Care sunt cartile favorite ale lui Bill Gates din 2018. Miliardarului nu ii place fictiunea

Pe 4 decembrie, fondatorul companiei Microsoft a impartasit titlurile cartilor care i-au placut cel mai mult in anul 2018, insa niciuna dintre elenu este de fictiune, relateaza Quartz Daily.

Care sunt cele mai populare aplicatii, jocuri, melodii si filme din 2018, pe dispozitivele Apple

Apple a lansat lista de sfarsit de an care cuprinde ceea ce compania numeste cele mai bune aplicatii, jocuri, muzica, filme, emisiuni TV, podcast-uri si multe altele. Selectiile includ si cele mai descarcate aplicatii de pe iPhone si iPad. Cea mai descarcata aplicatie din 2018 a fost YouTube detinuta de Google. Pe locul doi a fost Instagram, detinuta de Facebook, urmata de Snapchat.

Care sunt masurile de restrictionare pregatite de Guvern pentru situatiile de crize de aprovizionare cu carburanti auto

Guvernul ia in calcul o serie de masuri de restrictionare a carburantilor pentru situatiile de crize de aprovizionare, printre care si reintroducerea circulatiei automobilelor cu numere cu sot, respectiv.

ALERTA METEO: Ce se intampla cu valul de FRIG care a paralizat Romania! Care sunt JUDETELE vizate...

Vremea se mentine deosebit de rece in toata tara, pe parcursul noptii sial diminetiiurmand sa fie ger in mare parte a tarii, se arata intr-o actualizare a prognozei ANM valabila pentru 2.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )