Libnet.ro
UNICEF

14:00

Horoscop rune 24-30 septembrie. O zodie va avea cea mai buna saptamana din luna

Adevărul Adevărul,
Horoscop rune 24-30 septembrie. O zodie va avea cea mai buna saptamana din luna

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse horoscopul runelor pentru saptamana 24-30 septembrie. Una dintre zodii va avea o saptamana plina de belsug. continuă pe Adevărul

Cea mai mare greseala din istoria SUA, in viziunea lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump considera ca interventiile fostului lider George Bush in Orientul Mijlociu reprezinta cea mai mare greseala din istoria Statelor Unite. Cea mai mare greseala facuta.

Cea mai bogata si iubita actrita a Chinei e disparuta de doua luni: pe cine a deranjat vedeta

Fan Bingbing 37 de ani), cea mai de succes actrita din China, a disparut de mai bine de doua luni, dupa ce a fost implicata intr-un scandal de evaziune fiscala.

Cea mai sexy hackerita din Romania a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru a recunoscut tot! (VIDEO)

Eveline Cismaru, declarata cea mai sexy hackerita din Romania, a recunoscut ca a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Incidentul a avut loc cu doar cateva zile inainte de investirea lui.

Cea mai buna dovada ca s-a inventat masina timpului: opozantii initiativei cetatenesti pentru Casatorie traiesc in trecut

Cineva scria pe Facebook ca dovada cea mai buna ca masina timpului inca nu s-a inventat e ca sustinatorii Referendumului pentru clarificarea definitiei Casatoriei in Constitutia Romaniei nu s-au intors inca in Evul Mediu.

Clipe grele pentru fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Cea mai draga fiinta din viata Alexandrei a ajuns pe mainile medicilor

Tinuta in puf de tatal ei, Alexandra Becali a dat de necaz! Cand nimeni nu se astepta, cea mai draga fiinta a fiicei latifundiarului din Pipera a ajuns pe mainile medicilor. Imaginile surprinse de paparazzii Sp.

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea. Acolo se va discuta despre scrisoarea prin care i se cere demisia din functia de presedinte al PSD si de la sefia Camerei.

HOROSCOP pentru 22 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele au intalniri importante. Berbecii au grija de persoanele apropiate

Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru ziua de 22 septemebire. Berbec - au grija de persoanele apropiate. Trebuie sa asculte si sa vorbeasca mai putin. Taur - au nevoie de prieteni. Au multe.

HOROSCOP 22-23 septembrie. Berbecii au conflicte cu persoana iubita, Balantele sunt extrem de ingrijorate

HOROSCOP Berbec Relatia cu persoana iubita, dar si relatiile cu prietenii vor ajunge la un alt nivel de intelegere. Reusiti sa treceti peste conflicte si sa va concentrati pe lucrurile care va tin.

Cea mai spectaculoasa aparitie a Letiziei din ultima vreme! Regina Spaniei a stralucit intr-o rochie de seara

Toate privirile au fost atintite asupra ei, aseara, pe cand cuplul regal si-a facut aparitia la Teatrul Real din Madrid, pentru a urmari piesa de teatru Fausto. Regina Letizia a avut, cu aceasta ocazie, una dintre cele mai spectaculoase aparitii de pana acum!.

Anunt soc de la Dacia: Ce se intampla in Europa cu cea mai iubita masina de catre romani

Crestere de aproximativ 17% pentru producatorul auto Dacia privind numarul de unitati noi inmatriculate in Uniunea Europeana in primele 8 luni ale anului. Mai exact, Dacia a avut un total de 375. 377 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )