Libnet.ro
UNICEF

19:47

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 20 martie. Taurii trebuie sa fie in alerta, Gemenii trebuie sa creada in ei

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 20 martie. Taurii trebuie sa fie in alerta, Gemenii trebuie sa creada in ei

Iata pentru MIERCURI 20 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in g. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru 20 martie. Berbecii trebuie sa fie autentici, Gemenii sa creada in ei

Iata pentru MIERCURI 20 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in g.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 19 martie. Gemenii au protectie pentru familie, Taurii trebuie sa traiasca prezentul

Iata pentru MARTI 19 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 martie. Gemenii trebuie sa inceapa sa delege sarcini, Taurii trebuie sa multumeascp pentru ceea ce primesc

Iata pentruDUMINICA 17 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 18 martie. Berbecii o iau de la capat, Gemenii trebuie sa invete sa se protejeze

Iata pentruLUNI 18 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 20 martie, vremea va fi normala termic. Cerul va fi variabil in vest si nord-vest, iar in restul teritoriului va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitatii, slabe cantitativ, ploi la nivel.

HOROSCOP 20 MARTIE. Berbecii isi vad telurile realizandu-se, Gemenii bat pasul pe loc

A venit si ziua marelui echinioctiu de primavara. Soarele intra in Brebec, Marte face trigon cu Pluto. Unde magnetice soc vor ajunge pe pamant si iti vor da forta. Nu trebuie omisa nici energia .

Ziua Mondiala a Sanatatii Orale, 20 martie: Spune Aaaa! Actioneaza acum pentru sanatatea ta orala!

Ziua Mondiala a Sanatatii Orale, o initiativa a Federatiei Internationale a Dentistilor, este sarbatorita anual pe data de 20 martie. Actiunile desfasurate in aceasta zi au ca scop cresterea, la nivel global, a gradului de constientizare a populatiei privind importanta mentinerii unei stari optime a sanatatii orale la orice varsta.

CALENDAR ORTODOX 20 MARTIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Paganii etiopieni au atacat Manastirea Sfantului Sava cel Sfintit in secolul al VIII lea, crezand ca manastirea adaposteste multe bogatii. Pentru ca nu au gasit bunuri materiale, acestia .

ROBOR la 3 luni creste in sedinta de astazi, 20 martie

Indicele ROBOR inregistreaza fluctuatii minore pe majoritatea scadentelor in sedinta de astazi, 20 martie. Afla din materialul de mai jos cum a evoluat ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda.

Echinoctiul de primavara 2019, cand ziua devine egala cu noaptea. De ce se aprind focuri pe 20 martie, ce fac toti gospodarii

Echinoctiul marcheaza inceputul primaverii astronomice, cand ziua si noaptea devin egale. Se intampla pe 20 martie, la ora 23. 58, informeaza site-ul Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )