Libnet.ro
UNICEF

09:45

HOROSCOP. Top 5 cele mai materialiste femei, in functie de zodie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Top 5 cele mai materialiste femei, in functie de zodie

Este necesar sa cunoasteti care sunt cele mai materialiste femei, in functie de zodie, pentru a va feri de ele sau din calea lor atunci cand isi doresc succesul. Taur De regula,femeile nascute. continuă pe Antena3

De ce este atat de controversata SenseTime, una dintre cele mai ambitioase companii chineze de tehnologie

SenseTime a fost infiintata acum cinci ani dar deja este printre cele mai ambitioase companii chineze din domeniul inteligentei artificiale si are acces la baze uriase de date ce ii permit sa-si imbunatateasca mereu algoritmii. Compania cu 3. 000 de angajati lucreaza si in domeniul masinilor autonome, dar si in cel medical, dar legaturile sale apropiate cu autoritatile chineze ii pot incetini mult planuita extindere pe cat mai multe piete.

Primele luni in noul rol de mama au fost cele mai grele din viata mea. Imaginea unui subiect tabu in Romania: depresia post-partum

Dupa nastere, viata proaspetei mame se transforma radical. Renunta la job, la iesirile in oras, iar de cele mai multe ori, daca nu are un ajutor, ramane acasa singura cu copilul 8-10-12 orezi, partenerul fiind la job. Acestor schimbari dramatice se adauga provocarile legate de alaptat, ingrijirea bebelusului, lipsa somnului, schimbarile hormonale si durerile de dupa nastere. in acest context, din umbra pandeste un ucigas tacut, depresia post-partum. Desi este o problema serioasa, din pacate, despre asta se vorbeste putin in spatiul public. in tara noastra nu exista statistici, un program de preventie, iar discutiile, chiar si intre mame, sunt in majoritatea situatiilor un subiect tabu.

Jumatate din accidentele rutiere din Capitala, din cauza pietonilor. Pe ce bulevarde au avut loc cele mai multe accidente

Jumatate din accidentele rutiere grave petrecute in Capitala in anul 2018 si in prima jumatate a acestui an au fost produse din cauza pietonilor, care nu ar fi respectat regulile. Persoanele cu varsta de peste 60 de ani au fost vinovate in majoritatea cazurilor. Conform unei analize a Brigazii Rutiere cele mai multe accidente de circulatie in care au fost implicati pietoni s-au produs pe Soseaua Berceni, Bulevardul Iuliu Maniu si Soseaua Pantelimon.

SOR: Baraganul, in topul regiunilor cu cele mai multe cuiburi de barza

Numaratoarea berzelor albe din Romania s-a incheiat cu un total de 3. 206 cuiburi introduse cu ajutorul aplicatiei Uite Barza!. Cel mai important - in perioada 25 iunie - 31 iulie 2019, utilizatorii aplicatiei dezvoltate de SOR, cu sprijinul companiilor Enel din Romania, au descoperit un numar de 693 de cuiburi noi. Calarasi, Harghita si Suceana sunt judetele cu cele mai multe cuiburi.

VIDEO Cele mai frumoase locuri unde poti calari in Dobrogea

Plimbari pe malul marii, expeditii in cei mai vechi munti ai Romaniei, excursii in Delta Dunarii si vizite la obiectivele turistice cetati, manastiri, muzee) sunt cele mai cunoscute moduri de relaxare activa din Dobrogea. Regiunea are insa locuri frumoase unde este practicata echitatia, atat pentru amatorii care vor doar o lectie de calarie, cat si pentru avansatii care vor sa calareasca sau sa sara obstacole.

CIFRE ULUITOARE! Bloomberg: Cele mai bogate familii din lume isi maresc averea cu 4 milioane de dolari pe ora! TOPUL primelor 25 de dinastii financiare

O analiza realizata de agentia Bloomberg prezinta cifre naucitoare privind averea celor mai bogate familii din lume.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La doctor

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: - Fumati? La care ardeleanul, dupa cateva momente de ezitare, raspunde: - Mai bine.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

Minunile planetei: cele mai frumoase obiective turistice din lume aflate in patrimoniul UNESCO

Momondo a facut topul celor mai frumoase situri UNESCO, incercand sa traverseze padurile tropicale, deserturile, sistemele de pesteri si vulcani si cat mai mult din ce se afla intre toate acestea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2116 seconds )