Libnet.ro
UNICEF

12:15

HOROSCOP. Zodia care iubeste cel mai mult. Nu vei gasi nicaieri o dragoste mai mare

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodia care iubeste cel mai mult. Nu vei gasi nicaieri o dragoste mai mare

Persoanele nascute in aceasta zodie nu suporta oamenii negativisti, iar mediul in care traiesc trebuie sa fie incarcat cu energie pozitiva. Daca se afla intr-un conflict, aceasta zodie va incerca intotdeauna. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Unde ar fi cel mai bine sa locuiesti, in functie de zodie

Astrologul Kelli Fox a vorbit despre cel mai bun loc pentru fiecare zodie. Berbec Potrivit lui Kelli Fox, Berbecii au nevoie de libertate si de tot mai multe experiente. Cele mai bune locuri pentru aceasta zodie.

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018: Fenomenul care ne influenteaza mai mult decat credem

In acest an, echinoctiul de toamna are loc pe 23 septembrie, la ora 04:54. Acesta este momentul cand longitudinea astronomica a Soarelui atinge valoarea de 180si reprezinta debutul toamnei din punct de vedere as.

Orasele din Romania in care se traieste cel mai bine. Capitala ocupa abia locul 9

Desi este cel mai mare oras din Romania, cu cele mai mari salarii, Bucurestiul nu ocupa primul loc in topul oraselor unde se traieste cel mai bine. Capitala abia prinde topul zece, situandu-se pe locul 9,.

Cel mai asteptat restaurant anul acesta

A auzit multa lume despre Kaiamo, a fost cel mai mediatizat restaurant de anul acesta, cu mult timp inainte de a se fi deschis.

Cresterea in industrie are cel mai slab nivel al ultimelor sapte luni

Industria romaneasca a inregistrat o crestere apropiata de zero in luna august, nivelul cel mai slab din ultimele 7 luni, iar asteptarile managerilor scad tot mai mult, potrivit barometrului industrial lunar efectuat de IRSOP si SNSPA si publicat astazi.

Modric, cel mai bun jucator al lumii. Messi si Ronaldo, absenti de la Gala FIFA Best

Croatul Luka Modric a fost desemnat de FIFA drept cel mai bun fotbalist al anului 2018 intr-o gala de la care au absentat Lionel Messi si Cristiano Ronaldo.

UMILINTA pentru FCSB! A fost desemnat cel mai stupid GOL al anului

Golul marcat de Florinel Coman cu Hapoel Beer Sheva a fost desemnat de jurnalistii de la Marca cel mai stupid gol al anului. La o zi dupa ce au fost anuntati castigatorii premiilor FIFA The Best, a urmat.

Romania, cel mai mare producator de nuci din Europa. Cultivatorii vor sa se organizeze intr-o asociatie pentru a investi intr-un brand de tara

Agricultura are traditie in Romania si ar putea fi motorul acestei tari, daca s-ar dori cu adevarat. Fara prea mari ajutoare, tara noastra a ajuns cel mai mare producator de nunci din Europa. Circa.

VIDEO Cel mai cunoscut cartier se sufoca. Oamenii n-au loc nici de parcare, nici n metrou

Pipera, cel mai cunoscut cartier al Bucurestiului dupa ce acolo s-au instalat majoritatea corporatiilor, se sufoca in fiecare zi.

Investitiile noi din 2017 - la cel mai scazut nivel din ultimul deceniu

Investitiile noi realizate pe parcursul anului 2017 in tara noastra au fost de doar 8,1 miliarde de lei, de aproape zece ori mai putin fata de anul anterior, acestea reprezentand totodata si cel mai scazut nivel inregistrat in ultimul deceniu, noteaza Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania AAFBR), intr-un articol remis, ieri, Redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )