Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOPUL saptamanii 9 - 15 decembrie. Zile negre pentru aceste zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOPUL saptamanii 9 - 15 decembrie. Zile negre pentru aceste zodii

Saptamana 9 - 15 decembrie 2019 nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. continuă pe Antena3

Peste 1.600 de angajati Romatsa risca sa ramana fara salarii, din 15 decembrie. Informatia vine dupa ce fratii Micula au castigat la Curtea de Arbitraj International un proces cu statul roman

Peste 1. 600 de angajati Romatsa pot ramane fara salarii din 15 decembrie. Informatia vine la doar trei zile dupa ce fratii Micula au castigat la Curtea de Arbitraj International un proces cu statul roman in .

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 9-15 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii se vor bucura foarte mult

Runele pentru saptamana 9-15 decembrie 2019, pentru fiecare zodie in parte, au fost prezentate sambata seara, la emisiuneaAdevaruri ascunse, de la Antena 3, de cunoscutul numerolog Mihai.

ATENTIE MARE! Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL! RUNELE anunta CEA MAI GREA LUNA pentru ACESTE ZODII!

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna decembrie.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 9 - 15 decembrie 2019. Berbecii au mici probleme cu banii, Racii au o saptamana productiva

A doua saptamana din decembrie se anunta una cu probleme cu banii pentru mai multe zodii. HOROSCOP BERBECIncepeti saptamana cu mici probleme financiare, care se raporteaza la castigurile.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019. Trei zodii au o saptamana minunata

Pentru Berbeci transformarea carierei este posibila, desi ar putea fi vorba doar despre o revenire financiara temporara. in cazul Taurilor, schimburile de idei cu partenerul sau cu cineva de care este atras.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )