Libnet.ro
UNICEF

18:45

Horoscopul TRISTETII. Cele mai SINGURATICE zodii in 2020

B1 B1,
Horoscopul TRISTETII. Cele mai SINGURATICE zodii in 2020

Cativa dintre nativii zodiacului sunt oameni cu firi introvertite si destul de complicate, in 2020. Acesti oameni au nevoie de multa intimitate, de liniste si de izolare pentru a-si pune gandurile in ordine si pentru. continuă pe B1

Cele mai nefericite zodii in luna februarie. Acesti nativi ar putea sa ramana singuri de Ziua indragostitilor

Luna februarie va aduce probleme mari pentru unii dintre nativi, care vor intampina dificultati atat financiare ori care se vor confrunta cu un moment de cotitura in cariera.

Business report: Cinci orase din Romania isi iau adio de la tramvaie noi. Guvernul a anulat licitatii de 120 milioane de euro; Cele mai cautate aptitudini in 2020. Ce calitati hard si soft vaneaza angajatorii

Electromobilitatea Companiile petroliere si de utilitati incearca sa preia controlul: isi fac propriile retele de incarcare a masinilor electrice. Mai mult de trei. Sectoarele cu scaderi salariale. Dintre domeniile in care angajatii nu doar ca nu s-au bucurat de bani in plus la salariu, dar au si pierdut din ei, se numara agricultura.

Cele mai sexy rochii de la SAG Awards 2020

Fie ca vorbim despre rochii din materiale transparente, tinute cu taieturi indraznete, decolteu adanc sau croi mulat pe trup, iata aici cele mai sexy aparitii de la SAG Awards 2020! .

Care sunt cele mai bogate tari din lume: cum arata distributia globala a averii

In cazul in care te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai bogate tari din lume, infograficul de mai jos iti ofera o situatie detaliata a distributiei averii pe mapamond. O analiza.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la SAG Awards

O multime de vedete cunoscute din industria filmului si a productiilor de televiziune au participat aseara la ceremonia de decernare a SAG Awards 2020. Iata care sunt cele mai apreciate 10 aparitii din punct de vedere vestimentar! .

Top 10 jocuri din ultimii 10 ani: cele mai populare creatii ale deceniului

Daca esti amator de gaming, s-ar putea sa stii deja ce au preferat oamenii in ultimii zece ani in materie de gaming. Chiar si asa, NPD a publicat un studiu cu top 20 cele mai populare jocuri.

Top 5 cele mai spectaculoase Infinity Pools din lume, recomandate pentruValentines Day

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a selectat cele mai interesante piscine de tip Infinity pentru cei care vor sa isi surprinda partenerii cu ocazia zilei indragostitilor sau pentru urmatoarea vacanta romantica planificata pentru anul care abia a inceput.

VIDEO Spania: Bilantul deceselor in urma furtunii Gloria a urcat la sase Imagini spectaculoase cu valurile uriase Plajele din Barcelona au suferit cele mai grave daune din ultimii 30 de ani

Numarul persoanelor care au decedat in Spania in urma furtunii Gloria a ajuns la sase, dupa ce fortele de interventie au descoperit doua cadavre, informeaza site-ul cotidianului spaniol La Vanguardia, citat de Mediafax. Potrivit sefului serviciului pentru plaje a Zonei Metropolitane Barcelona, Dani Palacios, a spus miercuri ca plajele au suferit cele mai grave daune din ultimii 30 de ani din cauza furtunii Gloria, scrie Europapress.

S-a deschis lupta pentru sefia Senatului. PSD are cele mai multe voturi. Ce senatori isi doresc functia

In urma deciziei Curtii Constitutionale, Teodor Melescanu trebuie sa se retraga din functia de presedinte al Senatului fie printr-o demisie, fie printr-o hotarare a senatorilor de aplicare a deciziei. in prezent, social-democratii detin cele mai multe voturi in Senat, mai exact 69, care echivaleaza si cu jumatate plus unu din numarul senatorilor.

Eurostat: Germania, Polonia, Ungaria si Romania, cele mai multe accidente feroviare din UE

Aproximativ 885 de persoane din Uniunea Europeana au murit si 760 au fost grav ranite in 2018 in accidente feroviare fara a include sinuciderile), cele mai multe inregistrandu-se in Germania, Polonia, Ungaria si Romania, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citat de Agerpres. in perioada 2010 - 2018, numarul accidentelor feroviare grave in UE a scazut cu aproape 25%, la 1. 721 accidente, cu 571 mai putine decat in 2010.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2327 seconds )