Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hotul devenit unul dintre cei mai temuti escroci din puscarii. Culisele inselaciunilor prin metoda Accidentul

Adevărul Adevărul,
Hotul devenit unul dintre cei mai temuti escroci din puscarii. Culisele inselaciunilor prin metoda Accidentul

Un barbat de 30 de ani, din judetul Galati, detine un adevarat record al inselaciunilor prin metoda Accidentul, fiind trimis in judecata in peste zece dosare pentru fapte comise din puscarie. Individul a fost interceptat de procurori in timp ce se confesa complicei care ridica banii de la ghisee. continuă pe Adevărul

Hotul din Galati devenit unul dintre cei mai temuti escroci din puscari

Un barbat de 30 de ani, din judetul Galati, detine un adevarat record al inselaciunilor prin metoda Accidentul, fiind trimis in judecata in peste zece dosare pentru fapte comise din puscarie. Individul.

FOTOGALERIE Cum arata metroul din Kiev, unul dintre cele mai frumoase din Europa

Kiev, capitala Ucrainei, are 2,6 milioane de locuitori si metroul, cu cele trei magistrale, este esential intr-un oras cu un rau urias ce-l taie in doua si cu strazi in panta. Chiar daca cele mai frumoase statii nu se compara cu cele din Moscova, cateva sunt foarte elegante si au fost greu de construit din cauza geologiei complicate. Unele au candelabre superbe, altele au picturi, altele vin cu combinatii inedite de culori. Metroul din Kiev are si portiuni pe unde ruleaza la suprafata.

Demisie de rasunet la Digi24, dupa sapte ani. O vedeai zilnic, iar opiniile ei erau cele mai acide

Unul dintre cei mai acizi jurnalisti ai statiei paraseste pupitrul! Digi24 ramane fara un prezentator de renume, care a reusit timp de sapte ani sa incante publicul cu obiectivitate si naturalete. Cine este si de ce a ales sa paraseasca Digi24? Demisie fulger la Digi24! Este vorba despre Alice Iacobescu, cea care a fost alaturi .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 SEPTEMBRIE BET - FI, singurul indice in crestere, dintre cei analizati

Indicele BET-FI, ce include in structura sa cele cinci SIF-uri si Fondul Proprietatea FP), a urcat cu 1,52%, in intervalul 4 - 11 septembrie, reprezentand singurul cos de actiuni dintre cei analizati a carui cotatie s-a apreciat, in perioada mentionata.

Unul dintre cele mai mari jocuri din 2019, disponibil de astazi in serviciul EA Access

RPG-ul lansat de cei de la EA, in colaborare cu Bioware, a avut un start nereusit in acest an, vanzarile sale fiind considerate slabe.

Atac terorist in Arabia Saudita. Tinta: doua dintre cele mai mari rafinarii din tara

Doua centre producatoare de petrol din Arabia Saudita, intre care cea mai mare unitate procesatoare .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )