Libnet.ro
UNICEF

00:07

Huawei ia Apple peste picior in cea mai noua reclama pentru Mate 10

Playtech Playtech,
Huawei ia Apple peste picior in cea mai noua reclama pentru Mate 10

Huawei mai are aproximativ o luna pana sa ne prezinte noul Mate 10, iar asta ii motiveaza sa ne ofere reclame cu trimiteri la competitie. Cei de la Huawei nu sunt foarte subtili cand vine vorba de micile sageti pe care le trimit uneori, in reclamele pe care le posteaza pe internet, iar in noul []. continuă pe Playtech

CRONOLOGIE Atentatele care au schimbat Europa. Marea Britanie, cea mai noua tinta a jihadistilor

In ultimii ani, mai multe tari din Europa au fost vizate de atentate teroriste, intre care Marea Britanie, Franta, Germania, Belgia, Suedia. Cel mai recent incident s-a produs, vineri, la metroul londonez, unde, o deflagratie puternica a ranit zeci de persoane.

Cine e si ce face toata ziua cea mai iN VARSTA persoana din lume (VIDEO)

Japoneza Nabi Tajima, avand varsta de 117 ani si 45 de zile, a fost recunoscuta luni cea mai varstnica femeie din lume, dupadecesul vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in.

IEAS 2017, cea mai importanta expozitie tehnica din Romania

Intre 19 si 22 septembrie isi deschide portile cea de a XIII-a editie a expozitiei tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. International Electric Automation Show reprezinta cea mai importanta platforma de business si comunicare din domeniul energiei, echipamentelor electrice si automatizarilor.

Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

ANALIZA De ce nu e corect sa spunem ca Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei din toate timpurile

Simona Halep este varful de lance al tenisului romanesc in ultimii ani, dar totusi nu poate fi socotita cea mai buna tenismena a Romaniei din toate timpurile.

Malta si Cipru au cea mai mare crestere a numarului de turisti, dintre statele din zona euro

Un an foarte bun pentru sectorul turistic din Malta a dus industria turismului din aceasta tara la o pondere de 13% la formarea PIB-ului, comparativ cu 5% in Spania si 2% in Italia, in vreme ce ponderea turismului in PIB-ul global a crescut la peste 3% anul trecut.

VIDEO Cea mai apriga sustinatoare a celor 7 violatori din Vaslui, filmata in timp ce loveste cu pumnii si picioarele o eleva de liceu pana la lesin

Scene deosebit de violente au avut loc joi, 14 septembrie, in apropierea Inspectoratului de Jandarmi Vaslui, unde o eleva a Liceului Stefan Procopiu a fost lovita cu pumnii si picioarele de o alta tanara. Agresoarea este Moldoveanu, cea care in 2015 s-a remarcat ca fiind o sustinatoare a celor 7 violatori, denigrand victima.

Romania, una din tarile cu cea mai scazuta rata a inflatiei din UE

Romania, alaturi de Irlanda, Cipru si Grecia, sunt tarile care au avut, in luna august, cele mai mici valori ale ratei inflatiei anuale, arata institutul european de statistica Eurostat.

Secretul care ii ajuta pe francezi sa se mentina in forma si sa aiba cea mai mica greutate corporala pe cap de locuitor

Cand vine vorba de dieta franceza, alte nationalitati devin putin invidioase. Francezii par sa bata recordurile cand vine vorba de sanatatea lor, tara lor aflandu-se in topul celor mai longevive populatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )