Libnet.ro
UNICEF

15:30

HUNEDOARA: Restaurantele din 12 localitati au fost inchise, din pricina covid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HUNEDOARA: Restaurantele din 12 localitati au fost inchise, din pricina covid

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a decis sa restrictioneze sau sa mentina restrictiile privind desfasurarea unor activitati comerciale, precum cele din restaurante si sali de jocuri de noroc, in 12 localitati unde incidenta cumulata a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2, in ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,51. 000 de locuitori, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Activitatea centrului de transfuzie sanguina din Bistrita, oprita dupa ce 12 angajati au fost confirmati cu coronavirus

Activitatea Centrului de transfuzie sanguina din Bistrita a fost oprita temporar dupa ce 12 angajati au fost confirmati cu virusul SARS-COV-2, anunta Ministerul Sanatatii. O ancheta epidemiologica este in desfasurare, iar activitatea centrului a fost oprita pana la finalizarea masurilor care vor fi dispuse de catre DSP Bistrita Nasaud.

Bancile si serviciile de telecomunicatii din Ungaria au fost vizate de un atac informatic din Asia

Unele banci si servicii de telecomunicatii din Ungaria si-au oprit, joi, pentru scurt timp activitatea, dupa ce au fost vizate de un atac informatic lansat de pe servere din Rusia, China si Vietnam, a anuntat sambata grupul de telecomunicatii Magyar Telekom, transmite Reuters, conform Agerpres.

Cum arata fata unei femei din Neolitic. A fost refacuta pe un craniu vechi de 7.000 de ani VIDEO

Daca esti curios sa afli cum arata o femeie din Neolitic, atunci trebuie sa vezi clipul de mai jos! Cercetatorii au reusit sa reconstituie chipul unei persoane care a trait in urma cu 7. 500 de ani, in Gibraltar, iar rezultatul este unul incredibil. Asa arata fata unei femei din Neolitic Calpeia, asa cum au numit-o .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )