Libnet.ro
UNICEF

21:45

Hunor Kelemen s-a inscris in cursa pentru alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Hunor Kelemen s-a inscris in cursa pentru alegerile prezidentiale

Liderul UDMR, Hunor Kelemen, s-a inscris recent in cursa pentru alegerile prezidentiale. continuă pe România Liberă

Kelemen Hunor, pe trotineta la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale: Nu politicienii trebuie sa se ocupe de fericirea oamenilor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. Kelemen Hunor a venit la sediul BEC pe o trotineta electrica si a spus ca sustine proiectele impotriva poluarii.

Kelemen Hunor si Mircea Diaconu isi depun astazi candidaturile pentru alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE - Mircea Diaconu si-a depus candidatura la BEC: Apelul meu este sa incercam pe cat posibil sa refacem speranta, increderea in noi si viitorul nostru, cei care mai cred in romanism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o sansa, ultima, depinde cati vom fi.

Hunor Kelemen: Presedintele nu trebuie sa fie pompier

Presedintele UDMR Kelemen Hunor si-a depus, sambata, candidatura pentru alegerile prezidentiale. El .

Mircea Diaconu a depus 400.000 de semnaturi la candidatura pentru alegerile prezidentiale: E ridicol sa vii cu doua milioane

Candidatul independent Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si PRO Romania, si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun astazi candidaturile la alegerile prezidentiale

Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun vineri candidaturile pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central. Liderul USR Barna a anuntat, inca de saptamana trecuta, ca a reusit sa stranga.

Viorica Dancila si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie, prilej cu care a afirmat ca romanii au nevoie de un altfel de presedinte.

Dancila, primul candidat la alegerile prezidentiale care si-a depus dosarul la BEC. PSD a strans aproape 1,5 milioane de semnaturi

Premierul Viorica Dancila si-a depus, joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, social-democratii reusind sa stranga 1. 000 de semnaturi.

inca doi in cursa pentru Cotroceni: Sambata isi vor depune candidaturile Kelemen Hunor si Mircea Diaconu

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale si Mircea Diaconu, sprijinit de ALDE si Pro Romania, vor depune sambata, la Biroul Electoral, semnaturile necesare pentru a intra in cursa pentru Cotroceni. Pana acum si-au depus candidaturile Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dancila si Theodor Paleologu.

Kelemen Hunor (UDMR), despre alegerile prezidentiale: Ar fi un tur doi minunat: eu si Toader. Ceva ce n-a avut Romania de 30 de ani

Kelemen Hunor, liderul UDMR, considera ca o confruntare intre el si Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, ar fi un tur doi minunat, ceva ce n-a avut Romania de 30 de.

Mircea Diaconu si-a depus candidatura in alegerile prezidentiale: Ponta si Tariceanu nu l-au insotit la BEC

Mircea Diaconu, candidat independent cu sprijinul ALDE si Pro Romania, si-a depus sambata liste de semnaturi pentru inscrierea in alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Acesta s-a prezentat la sediul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )