Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hyperloop One a dezvaluit primele zece trasee care vor fi construite in lume

Playtech Playtech,
Hyperloop One a dezvaluit primele zece trasee care vor fi construite in lume

Proiectul Hyperloop One avanseaza cu pasi repezi, iar acum stim care vor fi primele zece rute construite in jurul lumii. Compania care vrea sa trimita prin tuneluri vidate trenuri la viteze supersonice a anuntat ieri primele zece trasee care vor fi construite. Patru dintre ele se afla in SUA, iar celelalte sase sunt in Marea []. continuă pe Playtech

Marcel Toader a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a lipsit de la notar

Desi pe 13 septembrie, Marcel Toader si Maria Constantin trebuiau sa semneze actele de divort la notar, omul de afaceri a lipsit. Acesta a povestit care este adevaratul motiv pentru care nu s-a.

VESTE crunta pentru toti romanii care VOR UN CREDIT BANCAR! Anuntul facut de BNR

Banca Nationala a Romaniei discuta cu bancile posibilitatea de a limita gradul de indatorare a populatiei, pe un model care a mai fost aplicat pana in 2007 de BNR. in prezent,.

Spania: Parchetul cere convocarea tuturor primarilor care vor sa organizeze referendumul pentru independenta Cataloniei si cere arestarea celor care nu se prezinta

Parchetul general din Spania a ordonat miercuri procurorilor din Catalonia sa-i convoace la audieri pe primarii localitatilor care doresc sa organizeze referendumul de autodeterminare din 1 octombrie si sa-i aresteze daca nu se prezinta, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )