Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce i-a soptit Regina Elisabeta lui Donald Trump cand s-au intalnit la Castelul Windsor

B1 B1,
Ce i-a soptit Regina Elisabeta lui Donald Trump cand s-au intalnit la Castelul Windsor

Donald Trump a ramas profund impresionat de intalnirea cu Regina Elisabeta, de saptamana trecuta. Regina e fantastica. E o femeie fantastica, are multa energie si inteligenta si eleganta. A fost. continuă pe B1

FOTO Cum a jignit-o Donald Trump pe Regina Elisabeta si ce nu s-a vazut la televizor de la vizita lui oficiala in Anglia

Viitorii regi ai Angliei, respectiv Printul Charles si Printul William, au refuzat cu vehementa sa-l intalneasca pe Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, in timpul vizitei acestuia in Marea Britanie. Doar Regina Elisabeta a fost cea care l-a intampinat, iar acum sigur regreta.

Ce i-a spus Regina Elisabeta in soapta presedintelui SUA. Trump: A fost intr-adevar ceva foarte special

Presedintele american Donald Trump s-a intalnit, vineri seara, cu Regina Elisabeta a Marii Britanii la Castelul Windsor din Londra. Multa lume s-a intrebat despre ce au vorbit cei doi la.

Donald Trump incalca protocolul regal si dezvaluie ca regina i-a spus ca Brexitul este o problema foarte complexa

Presedintele american Donald Trump pare sa fi incalcat protocolul regal facand publica discutia sa privata cu regina Elisabeta a II-a care, potrivit liderului de la Casa Alba, considera ca Brexit-ul este o problema foarte complexa, intr-un.

Donald Trump nu s-a aplecat in fata Reginei. De cate ori a incalcat protocolul?

Donald Trump a intalnit-o pentru prima data pe regina Elisabeta a II-a, iar o lume intreaga a fost cu ochii pe acestia pentru ca toti erau curiosi daca presedintele Americii va respecta protocolul regal sau nu. Exista o lista stricta cu lucrurile care sunt permise sau nu in preajma Majestatii Sale, pe care insa Donald nu le-a respectat.

Mail on Sunday: Donald Trump a spus ca intentioneaza sa candideze la prezidentialele din 2020 si a vorbit cu regina despre Brexit

Presedintele american Donald Trump a declarat intr-un interviu ca are de gand sa candideze la prezidentialele americane din 2020, conform ziarului Mail on Sunday, citat de Reuters.

Mail on Sunday: Donald Trump a spus ca intentioneaza sa candideze la prezidentialele din 2020 si a vorbit cu Regina despre Brexit

Presedintele american Donald Trump a declarat intr-un interviu ca are de gand sa candideze la prezidentialele americane din 2020, conform ziarului Mail on Sunday, citat de Reuters.

Donald Trump vrea sa candideze la alegerile din 2020 si a vorbit cu Regina despre Brexit

Presedintele american Donald Trump a declarat intr-un interviu ca are de gand sa candideze la prezidentialele americane din 2020, conform ziarului Mail on Sunday, citat de Reuters.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

Un Summit NATO zbuciumat, de pomina, dominat de Donald Trump

Summitul NATO de la Bruxelles a fost unul extrem de zbuciumat, acoperit in torentele de vorbe, imagini si autopromovare caracteristice Presedintelui american Donald Trump, care a dominat si a acoperit mediatic pe deplin summitul. Nu a mai fost vorba despre documente, despre acorduri importante, despre continut, ci doar despre Trump, ce a spus Trump, ce a vorbit Trump, ce a modificat Trump, cum a fortat Trump.

intalnire istorica Donald Trump- Vladimir Putin: Care a fost ultimul mesaj al presedintelui american inainte de summit-ul de la Helsinki (FOTO)

Vladimir Putin si Donald Trump se vor intalni luni in Helsinki in primul summit comun de la preluarea presedintiei de catre Trump. inainte cu cateva ore de intalnirea dintre cei doi, Donald Trump a acuzat.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )