Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce i-a transmis Ilie Nastase Simonei Halep, dupa ce a aflat ca sportiva are hernie de disc

Antena3 Antena3,
Ce i-a transmis Ilie Nastase Simonei Halep, dupa ce a aflat ca sportiva are hernie de disc

Ilie Nastase a dezvaluit ce mesaj i-a transmis sportivei din Constanta, dupa ce aceasta a anuntat ca nu se va opera. Simonei i-am spus sa se odihneasca, s-o ia apoi de la capat. Daca nu apuca sa se refac?. continuă pe Antena3

Prima reactie a Simonei Halep dupa abandonul de la Beijing: Sunt foarte ingrijorata, nu puteam sa ma mai misc

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva romana retragandu-se dupa primul set, din cauza problemelor fizice.

Ilie Nastase, dezvaluri despre decizia radicala luata de Simona Halep

Ilie Nastase a vorbit despre situatia Simonei si a explicat de ce a jucat Simona desi nu era in plenitudinea fortelor. A acceptat prea multe turnee. Daca ar fi fost suta la suta dupa ea, nu ar fi.

Ilie Nastase, atentionare pentru Simona Halep: Cortizonul iti mananca osul

Simona Halep a aflat in urma unui control RMN ca sufera de hernie de disc, iar mai multe voci ii recomanda sa efectueze un tratament cu cortizon, pentru a reveni cat mai rapid in circuit. Ilie Nastase a spus.

Ilie Nastase o avertizeaza pe Simona Halep: E foarte periculos acest tratament, iTI MANANCA OSUL! Marele campion, la un pas sa ii fie TAIAT COTUL

Fostul mare tenismen o avertizeaza pe Simona Halep, dupa ce aceasta a anuntat ca are hernie de disc, care, in mod normal, se trateaza prin operatie. Campioana de la Roland Garros a precizat insa ca refuza.

Brigitte si Ilie Nastase au divortat

Brigitte si Ilie Nastase au divortat luni. Brigitte va pastra numele de Nastase si dupa divort. Cei doi erau casatoriti de mai bine de cinci ani. Admite cererea comuna formulata de petenta NASTASE .

CTP, dupa retragerea Simonei Halep. Ce crede jurnalistul ca trebuie sa faca acum liderul WTA

Crsitian Tudor Popescu a analizat prestatia Simonei Halep la turneul de la Beijing, acolo unde liderul WTA a abandonat chiar in primul tur.

Dovada divortului dintre Brigitte si Ilie Nastase! Mentiune speciala in minuta instantei: Bruneta a obtinut ce voia

Cuplul Brigitte Ilie Nastase este istorie! Cei doi au divortat oficial. Bruneta va pastra insa numele marelui tenismen, se arata in minuta instantei. Admite cererea comuna formulata de petenta.

Iubita lui Ilie Nastase a comis-o in public! Bruneta, surprinsa de paparazzii Spynews.ro in timp ce incalca legea! Nasty a fost de fata

Incredibil, dar adevarat! intr-o singura zi, iubita lui Ilie Nastase a incalcat legedea de doua ori! Fostul tenismen a fost de fata, dar nu a intervenit! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews. ro sunt.

Au mintit pe toata lumea! Brigitte si Ilie Nastase nu au divortat! Ce s-a intamplat in realitate

Au mintit pe toata lumea! Brigitte si Ilie Nastase nu au divortat! Ce s-a intamplat in realitate. Citeste mai mult.

Cristian Tudor Popescu, adevarul despre hernia de disc a Simonei Halep

Hernia de disc nu e o problema cu care sa te joci, dar nici nu e foarte grava, mai ales daca este descoperita in faza incipienta, asa cum mai mult ca sigur este in cazul Simonei Halep, a spus.

ştiri din Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )