Libnet.ro
UNICEF

19:00

Iasi, protest al studentilor impotriva lui Tudorel Toader

România Liberă România Liberă,
Iasi, protest al studentilor impotriva lui Tudorel Toader

Peste 150 de persoane au protestat sambata in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, ceran. continuă pe România Liberă

Manifestatie impotriva lui Tudorel Toader la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Peste 150 de persoane au protestat astazi in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, cerand demisia ministrului Justitiei Tudorel Toader, suspendat din functia de rector al universitatii in perioada mandatului de la minister.

Iasi: Manifestatie impotriva lui Tudorel Toader, la Universitatea Al. I. Cuza. Tudorel nu esti iesean, mars la Dragnea-n Teleorman! (VIDEO)

Peste 150 de persoane au protestat in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, informeaza B1 TV. Oamenii au cerut demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, suspendat din functia de rector al.

VIDEO Manifestatie mpotriva lui Tudorel Toader la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Peste 150 de persoane au protestat sambata in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, cerand demisia ministrului Justitiei Tudorel Toader, suspendat din functia de rector al universitatii in perioada mandatului de la minister, transmite News. ro.

REVOLTA a angajatilor din Politie si Penitenciare: Miting si MARS DE PROTEST, sambata, in Capitala: Tudorel Toader a facut infractorul vedeta

Sindicalistii din Politie si angajatii din penitenciare vor protesta sambata in fata Ministerului Afacerilor Interne, urmand sa plece in mars spre Guvern. Politistii sunt nemultumiti de salarizare, de de.

REVOLTA a angajatilor din Politie si Penitenciare: Miting si MARS DE PROTEST, sambata, in Capitala: Tudorel Toader a facut infractorul vedeta (VIDEO)

Sindicalistii din Politie si angajatii din penitenciare protesteaza in Capitala. Agentii sunt nemultumiti de salarizare, de deficitul de personal si de subfinantare, in timp ce angajatii din penitenciare so.

REVOLTA a angajatilor din Politie si Penitenciare: Miting si MARS DE PROTEST, sambata, in Capitala: Tudorel Toader a facut infractorul vedeta (VIDEO, FOTO)

Sindicalistii din Politie si angajatii din penitenciare protesteaza in Capitala. Agentii sunt nemultumiti de salarizare, de deficitul de personal si de subfinantare, in timp ce angajatii din penitenciare so.

TUDOREL TOADER explica de ce A FUGIT de KOVESI in timpul audierii CSM: Am luat DECIZIA sa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat de ce nu a fost prezent miercuri la audierea sefei DNA din cadrul CSM. Ministrul a explicat ca si-ar fi dorit sa participe la audierea Laurei Codruta Kovesi,.

Tudorel Toader MUTA DECISIV in scandalul momentului: Este o procedura LEGALA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca a primit de la Ministerul Public protocoalele incheiate cu SRI si ca va fi parcursa procedura legala de desecretizare a documentelor. Am primit.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Am primit protocoalele de la Parchetul General. Vor fi desecretizate conform Legii 182

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca a primit protocoalele SRI de la Parchetul General si ca urmeaza sa fie parcursa procedura legala de desecretizare a documentelor. Am primit pr.

Tudorel Toader anunta ca se fac calcule pentru a se stabili impactul financiar al acordarii de despagubiri detinutilor pentru conditii necorespunzatoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca se fac calcule pentru a se stabili impactul financiar al acordarii de despagubiri ce vor fi acordate detinutilor care au stat in conditii necorespunzatoare, spunand ca nu poate avansa o suma, deoarece nu el o stabieste, iar calculele sunt facute de catre Administratia Nationala a Penitenciarelor, potrivit News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )