Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iata care sunt CAPETELE iNCORONATE care vor participa la funeraliile Regelui Mihai

B1 B1,
Iata care sunt CAPETELE iNCORONATE care vor participa la funeraliile Regelui Mihai

La funeraliile Regelui Mihai I de Romania, care vor avea loc in data de 16 decembrie la Curtea de Arges, pe langa familia regala a Romaniei vor fi prezente nume sonore ale Caselor Regale din. continuă pe B1

WTA: La ce turnee vor participa primele 30 de jucatoare ale lumii inainte de startul Australian Open

WTA a anuntat turneele la care vor participa jucatorele de pe primele 30 de pozitii ale clasamentului mondial, inainte de Australian Open, primul Grand Slam al lui 2018. Din TOP 10, doar doua sportive sunt inscrise la doua competitii, restul optand doar pentru una.

Care sunt cele mai inteligente zodii?

Fiecare zodie are propriul set de trasaturi si abilitati. Unele dintre ele sunt recunoscute pentru capacitatile lor unice si speciale, cum ar fi inteligenta! Iata doua zodii care sunt apreciate pentru.

RBL dezaproba modul in care sunt votate legile Justitiei in Parlament; Coruptia ne costa 25 de miliarde de euro anual

Oamenii de afaceri, reuniti in organizatia Romanian Business Leaders RBL), isi exprima dezacordul profund cu graba si modul in care sunt votate legile Justitiei in parlamentul Romaniei. In opinia acestora, independenta puterii judecatoresti e singura.

Netflix si binging: Care sunt serialele savurate de romani

Folosesti tot timpul expresia Inca un episod? Iti place sa te pierzi in lumea personajelor din seriale? Folosesti termeni in engleza din serialele preferate in viata de zi cu zi? Faci ochii mari cand incepe genericul? Sau esti genul care.

Forma rara de cancer feminin care ucide daca nu este depistata din timp. Care sunt simptomele

Cancerul vaginal este un tip de cancer foarte rar care se localizeaza la nivelul vaginului. Daca este diagnosticat in primul stadiu, este vindecabil. in primele stadii cancerul vaginal poate sa nu.

Cod galben de ninsori abundente si intensificari ale vantului: Care sunt zonele vizate(FOTO)

Meteorologii au emis sambata doua atentionari cod galben de intensificari ale vantului, ninsori insemnate cantitativ, strat de zapada consistent care vizeaza mai multe regiuni ale.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )