Libnet.ro
UNICEF

07:15

ICCJ l-a achitat definitiv pe Tariceanu pentru acuzatia de marturie mincinoasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ICCJ l-a achitat definitiv pe Tariceanu pentru acuzatia de marturie mincinoasa

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat definitiv, ieri, pe presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa. continuă pe Ziarul Bursa

Calin Popescu Tariceanu a fost achitat definitiv in dosarul de marturie mincinoasa

Calin Popescu Tariceanu a fost achitat definitiv in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata luni sear.

Tariceanu, achitat definitiv in dosarul de marturie mincinoasa

Magistratii instantei supreme au decis, luni seara, sa-l achite pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in dosarul in care a fost acuzat de DNA de marturie mincinoasa, fiind mentinuta, astfel, decizia din prima instanta. Decizia este definitiva.

Cetatean ucrainean achitat definitiv dupa patru luni de arest in Romania. Politistul care l-a lucrat, premiat pentru integritate de ministrul Carmen Dan

Un barbat in varsta de 35 de ani, cu dubla cetatenie - ucraineana si romana, a fost achitat definitiv intr-un dosar in care era invinuit pentru dare de mita. Politistul de frontiera pe care l-ar fi mituit si care s-a dovedit a fi instigator a fost premiat de ministrul Carmen Dan pentru ca a dat dovada de integritate.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa ce a fost achitat definitiv de iCCJ: Bucuria mea este umbrita

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni seara, la Sinteza zilei, dupa ce a aflat ca a fost achitat de iCCJ, ca bucuria sa este umbrita de faptul ca multi alti romani aflati in aceeasi situatie nu si-au.

Tariceanu, noi precizari dupa ce a fost achitat definitiv de iCCJ: Sunt multumit ca acest calvar s-a terminat, dar nu si fericit

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a povestit despre calvarul prin care a trecut in perioada in care a fost urmarit penal in dosarul instrumentat de DNA. Avand in vedere evenimentele.

Instanta suprema l-a achitat pe Tariceanu in dosarul de marturie mincinoasa

40 - Calin Popescu-Tariceanu, achitat in dosarul retrocedarii fermei Baneasa. Tariceanu eraacuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Decizia este.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )