Libnet.ro
UNICEF

01:05

iCCJ a sesizat CCR cu privire la legea de modificarea Codurilor Penale

Antena3 Antena3,
iCCJ a sesizat CCR cu privire la legea de modificarea Codurilor Penale

-inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a sesizat Curtea Constitutionala, joi, cu privire la aspectele de neconstitutionalitate cuprinse in legea de modificare a Codului penal. Stire in curs de. continuă pe Antena3

S-A TERMINAT! Ambasadorul Marii Britanii, REACTIE categorica dupa modificarea codurilor penale: Lupta impotriva coruptiei...

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, a declarat, joi, referitor la modificarea codurilor penale, ca este important ca reforma in justitie sa ajute lupta impotriva coruptiei si nu sa.

Proteste in Piata Victoriei dupa modificarea Codurilor penale

Noi proteste au loc astazi in Piata Victoriei din Capitala, unde s-au adunat cateva zeci de oameni. Un grup de protestatari a blocat o trecere de pietoni, existand altercatii cu jandarmii. in Piata Victoriei este mobilizat un numar mare de jandarmi si continua sa vina manifestanti, transmite News. ro.

Opozitia a sesizat CCR cu privire la modificarile Codului Penal

Deputatii PNL, USR si PMP au depus joi, la Curtea Constitutionala, sesizarea referitoare la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, precum si a Legii nr. 78/2000 pentru.

PNL, USR si PMP au sesizat CCR cu privire la modificarile aduse Codului Penal

PNL, USR si PMP au depus joi o sesizarea la Curtea Constitutionala cu privire la modificarile facute la Codul penal, spunand ca au fost atacate peste 30 de articole modificate. Sesizarea pe care o adresam.

TARICEANU, mutare de ULTIMA ORA in SCANDALUL Codurilor Penale: intalnire de URGENTA cu ambasadorii statelor UE

Sefului Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, a initiat o intalnire cu ambasadorii din tarile membre ale Uniunii Europene, in contextul controversatelor modificari ale Codurilor Penale. Tariceanu.

Cristi Danilet, despre modificarile Codurilor penale: Modificarile nu au la baza studii statistice, doctrinare sau o politica publica

Judecatorul Cristi Danilet, a criticat marti modul in care actuala coalitie de guvernare a ales sa justifice controversatele modificari ale Codurilor penale, acesta subliniind ca in actualul proces legislativ lipseste complet o politica publica justificatorie, parand mai degraba a fi un proces dupa ureche.

nalta Curte sesizeaza CCR pentru legea de modificare a Codului Penal

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a sesizat Curtea Constitutionala, joi, cu privire la aspectele de neconstitutionalitate cuprinse in legea de modificare a Codului penal, anunta Agerpres.

Politic show: Un detaliu care pune n discutie legalitatea votului la Codul Penal; Fostul sef al CCR: Nu era nevoie de modificarea codurilor.; Serban Nicolae: Acuzatiile lui Iohannis sunt jenante, pentru cineva care nu respecta deciziile CCR

Un consilier local cu pensie de 10. 000 de lei cere decontarea transportului pentru 3 km pe care ii face pana la sedintele Primariei. Trei consilieri locali din comuna argeseana Botesti i-au cerut. Ce a vrut sa spuna Dragnea cu replica Nu vreau sa plec ca prostul. Explicatiile lui C. Popescu. Azi si-a asumat totul, sa vada toata lumea ca nu e vorba de.

Ponta spune ca adoptarea codurilor penale este o perdea de fum: Guvernul Dancila rezolva problemele lui Dragnea prin ordonante de urgenta

Deputatul Victor Ponta spune ca sesiunea extraordinara pentru modificarea codurilor penale este o perdea de fum si ca, in timp ce jurnalistii alearga prin Parlament, Guvernul Dancila rezolva toate problemele lui Liviu Dragnea prin ordonante de urgenta. Ponta precizeaza insa ca va vota impotriva modificarii legislatiei penale bagate cu forta de liderul PSD pe agenda forului legislativ.

Avertisment dur al Comisiei Europene, dupa modificarea Codurilor penale: Ca gardian al tratatelor, nu vom ezita sa luam masuri, daca va fi nevoie

Comisia Europeana este tot mai ingrijorata de modificarile legislative privind justitia din Romania si spune ca nu va ezita sa ia masuri, daca va fi nevoie, pentru a asigura compatibilitatea legilor romanesti cu legislatia UE relevanta in domeniul justitiei penale, al cooperarii politienesti si al standardelor internationale, a declarat, miercuri, Christian Wigand, purtator de cuvant al executivului european.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )