Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ierusalim, in topul destinatiilor anului 2018: Romania devine principala taraca sursa de turisti in Israel

Adevărul Adevărul,
Ierusalim, in topul destinatiilor anului 2018: Romania devine principala taraca sursa de turisti in Israel

Preferinta romanilor pentru destinatia Israel continua sa creasca, astfel ca destinatia a depasit deja tinta de 100. 000 de turisti romani stabilita ca obiectiv pana la finalul anului 2018. Romania devine astfel principala tara din regiune ca sursa de turisti in Israel depasind chiar si Polonia in luna octombrie, tara ce a fost pe primul loc in ultimii ani in acest clasament. continuă pe Adevărul

Record de turisti romani in Israel: Peste 100.000 de persoane in primele 11 luni din 2018

Preferinta romanilor pentru destinatia Israel continua sa creasca, astfel ca destinatia a depasit deja tinta de 100. 000 de turisti romani stabilita ca obiectiv pana la finalul anului 2018. Romania devine astfel principala tara din regiune ca sursa de.

Sinteza zilei. Imagini socante din Germania anului 2018

Situatie devine sensibila in Europa. Batranul continent este zdruncinat cum nu a mai fost, probabil, niciodata dupa Al Doilea Razboi Mondial. Nici Germania nu a scapat de miscarile de strada violente.

Eliud Kipchoge si Caterine Ibarguen, desemnati Atletii anului 2018 n cadrul Galei IAAF

Kenyanul Eliud Kipchoge, recordmanul lumii la maraton, si columbiana Caterine Ibarguen, campioana Ligii de Diamant la saritura in lungime si triplusalt, au fost desemnati cei mai buni atleti ai anului 2018, in cadrul Galei Federatiei internationale IAAF), care a avut loc marti seara la Monte Carlo.

Care sunt sumele fabuloase castigate de cei mai bine platiti muzicieni ai anului 2018

U2, Guns N Roses, Katy Perry sau Coldplay se afla in topul muzicienilor si formatiilor cu cele mai mari incasari in 2018. in total, veniturile celor din top 10 au fost de aproximativ 886 de milioane de dolari,.

Top Google: Care sunt cele mai populare clipuri video de pe YouTube in Romania anului 2018

In decembrie, Google deruleaza pana la inceputul anului pentru a vedea care au fost cele mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2018.

Viticultorul anului in Ungaria este din Romania. Sunt bucuros pentru aceasta performanta, e extraordinara atat pentru mine, cat si pentru podgoria Minis

Aradeanul Geza Balla a devenit primul viticultor din afara granitelor Ungariei care a castigat premiul Viticultorul Anului 2018 in Ungaria.

HOROSCOP pentru ultimele zile din 2018! Care sunt provocarile finale ale anului 2018 pentru fiecare zodie

Horoscopul ULTIMELOR ZILE DIN 2018. Mai sunt cateva zile si anul 2018 se incheie. Desi mult a fost, putin a ramas, aceste ultime zile ne vor aduce experiente, impliniri, provocari fiecaruia, atat in functie de cum si-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )