Libnet.ro
UNICEF

07:45

Igor Dodon se va adresa astazi cu o sesizare la Curtea Constitutionala

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon se va adresa astazi cu o sesizare la Curtea Constitutionala

Igor Dodon se va adresa marti, 23 aprilie, la Curtea Constitutionala pentru a cere interpretarea cu privire la dreptul presedintelui Republicii Moldova de a inainta candidatura prim-ministrului, in lipsa conducerii Parlamentului. continuă pe Adevărul

Igor Dodon s-a adresat cu o sesizare la Curtea Constitutionala

Igor Dodon s-a adresat marti, 23 aprilie, la Curtea Constitutionala pentru a cere interpretarea cu privire la dreptul presedintelui Republicii Moldova de a inainta candidatura prim-ministrului, in lipsa conducerii Parlamentului.

Nu a reusit cu Porosenko, incearca cu Zelenski. Igor Dodon vrea o intalnire cu noul presedinte al Ucrainei

Igor Dodon il felicita pe Volodimir Zelenski pentru victoria obtinuta in alegerile prezidentiale din Ucraina. Totodata, Dodon spera ca in cel mai scurt timp vor avea posibilitatea sa se intalneasca, scrie deschide. md.

Camera Deputatilor si Senatul se pregatesc sa numeasca doi noi judecatori la Curtea Constitutionala

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a declansat, marti, procedura de numire a unui judecator la Curtea Constitutionala in locul lui Stefan Minea, caruia ii expira mandatul in data de 15 iunie, transmite Agerpres.

Dionis Cenusa: Flexibilitatea noului presedinte ucrainean deschide oportunitatea pentru Igor Dodon de a efectua, in sfarsit, o vizita la Kiev

Expertul politic Dionis Cenusa considera ca odata cu victoria lui Volodimir Zelenski la prezidentialele din Ucraina, apare o sansa pentru Igor Dodon de a avea prima sa vizita oficiala la Kiev, dupa doi ani de mandat de sef de stat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3514 seconds )