Libnet.ro
UNICEF

10:00

Igor Dodon anunta ca socialistii nu vor participa la referendumul din 24 februarie

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon anunta ca socialistii nu vor participa la referendumul din 24 februarie

Igor Dodon a anuntat marti, 11 decembrie, dupa sedinta Consiliului Republicam al PSRM, ca socialistii au luat decizia de a nu participa la referendumul consultativ din 24 februarie, din aceeasi zi cu alegerile parlamentare, initiat de PDM, cu referire la reducerea numarului de deputati, de la 101 la 61, si posibilitatea ca mandatul deputatilor sa poata fi retras de cetateni. continuă pe Adevărul

Replica dura a lui Igor Dodon, dupa ce a fost suspendat din nou

Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon a fost suspendat din nou luni, iar Curtea Constitutionala l-a desemnat pe Andrian Candu pentru a exercita interimatul functiei in vederea promulgarii a cinci legi pe care.

Vladimir Cebotari: Nu este exclus ca Andrei Nastase si Igor Dodon ar examina o posibila viitoare alianta

Vicepresedinele PDM Vladimir Cebotari sustine ca nu este exclus ca liderul Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, si socialistii lui Igor Dodon ar putea face o alianta in viitorul Parlament, pentru ca cei doi ar fi in relatii deloc rele.

PSRM se opune categoric suspendarii din functie a lui Igor Dodon: CCM incalca inca in mod grav normele constitutionale

Partidul Socialistilor se opune categoric celei mai recente incalcari a Constitutiei Republicii Moldova de catre regimul de guvernare. Asa comenteaza socialistii cea de-a cincea suspendare din functie a lui Igor Dodon.

Igor Dodon, suspendat din functie pentru a cincea oara

Curtea Constitutionala de la Chisinau l-a suspendat din functie luni, 10 decembrie, pentru a cincea oara pe presedintele Igor Dodon, dupa ce seful statului a refuzat sa promulge patru legi revotate de Parlament, incalcand in asa mod Legea Suprema. Suspendarea este valabila doar pentru perioada in care vor fi promulgate legile respective de catre un presedinte interimar.

Republica Moldova: Igor Dodon suspendat temporar pentru refuzul de a promulga cinci proiecte de legi

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a decis luni suspendarea temporara a presedintelui Igor Dodon pentru refuzul de a promulga cinci proiecte de legi, acesta fiind suspendat pentru a cincea oara in putin mai mult de un an, relateaza Radio Chisinau.

Andrian Candu a promulgat cinci legi in locul lui Igor Dodon: Chiar daca sta mai mult pe la Moscova, ar trebui sa-si aminteasca de cine a fost ales

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a detinut interimatul functiei de presedinte al tarii luni, 10 decembrie, pentru semnarea a cinci legi, conform deciziei de Curtii Constitutionale a Republicii Moldova de a-l suspenda pe seful statului din functie, dupa ce Igor Dodon a refuzat sa promulge legile respective.

Ion Chicu, noul ministru al Finantelor. Igor Dodon a semnat decretul: Este unul dintre cei mai buni

Ministrul Finantelor, Ion Chicu, a depus juramantul luni, 10 decembrie, in cadrul unei ceremonii organizate la Resedinta de Stat. Decretul de numire in functie a fost semnat in aceeasi zi de catre presedintele Igor Dodon, transmite IPN.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat din functie

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis suspendarea temporara a presedintelui republicii, Igor Dodon, pentru refuzul lui de a promulga cinci legi aprobate de parlament, informeaza luni Radio.

PDM nu exclude ca va contesta transferul de imagine pe care il face Igor Dodon asupra PSRM

Partidul Democrat nu exclude ca ar putea contesta transferul de imagine pe care il face presedintele Igor Dodon asupra Partidului Socialistilor, prin sustinerea deschisa si anuntul ca ar putea candida la urmatoarele parlamentare pe listele formatiunii. Declaratia a fost facuta de deputatul democrat Sergiu Sirbu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )