Libnet.ro
UNICEF

09:00

Igor Dodon: Are loc relansarea totala a relatiilor dintre Moldova si Rusia

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon: Are loc relansarea totala a relatiilor dintre Moldova si Rusia

In prezent are loc relansarea totala a relatiilor dintre Moldova si Rusia, este restabilit dialogul la nivel de Guvern si Parlament. Declaratia apartine presedintelui Igor Dodon si a fosta facuta la Forumul economic moldo-rus, care se desfasoara zilele acestea la Chisinau, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Daca socialistii si-ar dori, ar crea singuri majoritate parlamentara timp de o saptamana

Daca socialistii si-ar fi dorit, ar fi creat singuri majoritatea parlamentara timp de o saptamana dupa modelul care a existat in Parlamentul precedent, dar Partidul Socialistilor nu-si doreste acest lucru. Declaratia apartine presedintelui Igor Dodon, lider informal al PSRM, in cadrul emisiunii Piatnita s Anatoliem Golea de la postul RTR Moldova. Potrivit lui, socialistii nu vor face acest lucru pentru ca sunt altfel, transmite IPN.

Cand are loc, anul acesta, sarbatoarea Halloween 2019

Halloweeneste o sarbatoare de origineceltica, preluata astazi de multe popoare din lumea occidentala, ea raspandindu-se insecolul al XIX-leaprin intermediul imigrantilorirlandezidinStatele Unite ale Americii. in unele tari data sarbatorii variaza de exemplu, in Suedia este sarbatorita in prima sambata din noiembrie. Numele provine din limba engleza, de la expresia All Hallows Even, numele sarbatorii crestine .

Cand are loc echinoctiul de toamna si cum ne influenteaza acest fenomen. Momentul cand ziua va fi egala cu noaptea

In scurta vreme, va avea loc echinoctiul de toamna, un fenomen despre care specialistii sustin ca ne influenteaza starea de spirit. Echinoctiul inseamna, din punct de vedere, inceputul oficial al toamnei. Echinoctiul de toamna inseamna un moment astronomic cand ziua e egala cu noaptea. Reprezinta, din punct de vedere astronomic, debutul oficial al toamnei. Chiar .

AeroNautic Show 2019 are loc sambata in zona Lacul Morii din Bucuresti

AeroNautic Show 2019 are loc sambata 21 septembrie in zona Lacul Morii din Bucuresti, festivalul va prezenta acrobatii aeriene si nautice.

Premiera White Carpathia are loc azi. Imagini spectaculoase, in exclusivitate - VIDEO

Romania are parte din nou parte de o promovare extraordinara. Charlie Ottley lanseaza astazi ultima parte a documentarului Wild Carpathia. De aceasta data, poarta numele White Carpathia si a fost filmat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )