Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon va invita corpul diplomatic acreditat in Moldova la o discutie

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon va invita corpul diplomatic acreditat in Moldova la o discutie

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, spune ca este necesara actualizarea componentei Consiliului Suprem de Securitate si convocarea acestuia in regim de urgenta. Pe Facebook seful statului a scris ca a prezidat de dimineata o sedinta de lucru cu consilierii si sefii de directii ai aparatului Presedintiei, in cadrul careia a stabilit cateva obiective prioritare pentru urmatoarele zile, transmite IPN. continuă pe Adevărul

HAOS POLITIC IN REPUBLICA MOLDOVA: Presedintele Igor Dodon, suspendat de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis, ieri, suspendarea temporara a lui Igor Dodon din functia de presedinte, iar premierul Pavel Filip a fost numit presedinte interimar, fiind obligat sa dizolve Parlamentul.

PDM spune ca va continua actiunile pentru ca Igor Dodon sa demisioneze

Partidul Democrat din Moldova sustine ca va continua actiunile legale si pasnice pentru indeplinirea dorintei cetatenilor ca presedintele devenit nelegitim, Igor Dodon, sa demisioneze din functie, fiind acuzat de inalta tradare si finantare ilegala din Federatia Rusa.

Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. Continua tensiunile politice in Republica Moldova, unde incertitudinea creste de la o ora la alta. Duminica dimineata, presedintele Igor Dodon a fost suspendat temporar [] .

Igor Dodon nu renunta la lupta pentru putere din Republica Moldova. A cerut formarea Consiliului Suprem de Securitateal tarii

Intr-o postare de pe Facebook, de luni seara, presedintele pro-rus alRepublicii Moldova, Igor Dodon, a solicitat constituirea Consiliului Suprem de Securitate al Republicii Moldova. Am semnat Decretul.

Igor Dodon a enumerat trei planuri pregatite de Vladimir Plahotniuc pentru indepartarea sa! Presedintele Republicii Moldova nu exclude nici varianta lichidarii fizice

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, a enumerat, luni, mai multe scenarii pe care Vladimir Plahotniuc le-ar lua in calcul pentru indepartarea sa de la putere, si nu a exclus nici macar varianta lichidarii.

UPDATE Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. ACTUALIZARE: Republica Moldova va organiza alegeri anticipate in septembrie, dupa cum a anuntat Pavel Filip, cel care conducea vechiul Guvern. Instabilitatea politica este extrem [] .

Criza politica in Republica Moldova: Presedintele Igor Dodon a fost suspendat, guvernul Maia Sandu invalidat, Moldova, declarata stat capturat

Curtea Constitutionala l-a suspendat din functie, in urma cu putin timp, pe presedintele Igor Dodon. Decizia a fost luata dupa ce acesta a ignorat deciziile institutiei si nu a dizolvat Parlamentul, desi acesta nu alesese un guvern in timpul prevazut.

VIDEO Igor Dodon, acuzat de tradare de tara. PDM cere demisia presedintelui si noi alegeri prezidentiale in Republica Moldova

Vicepresedintele PDM Andrian Candu l-a acuzat pe Igor Dodon de tradare de patrie pentru ca le-a propus democratilor federalizarea R. Moldova. Democratul l-a indemnat pe presedintele tarii sa-si dea demisia.

Igor Dodon i-a inclus pe Maia Sandu, Andrei Nastase si Zinaida Greceanii in componenta Consiliului Suprem de Securitate

Igor Dodon a semnat luni, 10 iunie, Decretul privind constituirea Consiliului Suprem de Securitate al Republicii Moldova. in componenta Consiliului vor intra cativa membri noi, precum presedintele parlamentului, Zinaida Greceanii, si prim-ministrul Maia Sandu, votate in functiile mentionate de catre deputatii ACUM-PSRM, actiune declarata neconstitutionala de inalta Curte, dar declarata legala de PSRM-ACUM.

PDM incepe colectarea semnaturilor pentru demiterea lui Igor Dodon pe motiv de tradare de Patrie

Partidul Democrat din Moldova a anuntat ca initiaza campania de colectare a semnaturilor in toata tara pentru demiterea lui Igor Dodon, pe motiv de tradare de Patrie, finantare ilegala din exterior a PSRM si uzurpare a puterii in stat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )