Libnet.ro
UNICEF

10:00

Igor Dodon pleaca la Sankt Petersburg

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon pleaca la Sankt Petersburg

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, efectueaza joi, 24 mai, o vizita la Sankt Petersburg, Federatia Rusa, unde va participa la Forumul economic international, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Primele precizari ale sefului CCR dupa ce a participat la o conferinta la Sankt-Petersburg, la care MAE i recomandase sa nu mearga. Cele doua ntrebari care i staruie n minte lui Valer Dorneanu

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, sustine ca nu avea nevoie de un mandat special din partea plenului Curtii pentru a participa la conferinta de la Sankt-Petersburg, iar din discutiile cu ministrul de Externe, Teodor Melescanu, nu a inteles ca MAE isi mentine recomandarea de a nu merge la evenimentul care a fost organizat de Curtea Constitutionala a Federatiei Ruse.

Igor Dodon, in discutii cu Peter Michalko despre alegeri si noul statut al Moldovei in Uniunea Euroasiatica

Presedintele Igor Dodon apreciaza faptul ca pana acum, in mare parte, alegerile locale noi din municipiul Chisinau au avut loc fara utilizarea mesajelor geopolitice. insa seful statului isi exprima ingrijorarea ca in turul doi unii incearca sa revina la argumentele geopolitice. Subiectul a fost discutat in cadrul unei intrevederi cu seful Delegatiei Uniunii Europene in Republica Moldova, Peter Michalko, transmite IPN.

VIDEO Alegeri Chisinau. Igor Dodon: ii indemn pe toti sa voteze candidati reali, nu falsi

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a votat duminica, 20 mai, pentru un primar care va face fata provocarilor din oras. Potrivit lui, opt din zece cetateni nu sunt multumiti de conducerea Chisinaului din ultimii zece ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )