Libnet.ro
UNICEF

11:30

Igor Dodon ii raspunde lui Pavel Filip: incalcarea Constitutiei este atunci cand uzurpezi puterea si transformi Curtea Constitutionala in filiala de partid

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon ii raspunde lui Pavel Filip: incalcarea Constitutiei este atunci cand uzurpezi puterea si transformi Curtea Constitutionala in filiala de partid

Igor Dodon a declarat ca incalcarea Constitutiei este atunci cand uzurpezi puterea si transformi Curtea Constitutionala in filiala de partid. Afirmatia a fost facuta dupa ce premierul Pavel Filip l-a acuzat pe presedintele tarii de populism si de incalcarea Constitutiei, in contextul refuzului sefului statului de a semna decretul de numire in functie a noilor ministri. continuă pe Adevărul

Pavel Filip: Moldova nu-si poate permite o armata mare, dar trebuie sa-si permita o armata profesionista

Prim-ministrul Pavel Filip a vizitat joi, 20 septembrie, Baza militara de instruire a Armatei Nationale de la Bulboaca. in cadrul vizitei, premierul a remarcat ca in urma aprobarii programului Armata profesionista 2018-2021, in acest an numarul militarilor prin contract a crescut cu peste 300, iar numarul militarilor in termen a scazut cu 400.

Pavel Filip: Unicul parcurs pe care il avem este parcursul european

Ne asumam in continuare realizarea programului de guvernare fundamentat pe Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana, pentru ca unicul parcurs pe care il avem este parcursul european, a declarat premierul Pavel Filip in cadrul unei intrevederi de ramas bun cu ambasadorul SUA in Republica Moldova, James Pettit, transmite IPN.

Pavel Filip, despre motivele de ce TV8 nu mai are acces la sedintele PDM: Nu relateaza obiectiv evenimentele

Prim-ministrul Pavel Filip a acuzat postul de televiziune TV8 ca nu ar relata obiectiv evenimentele legate de activitatea Partidului Democrat, acesta fiind si motivul pentru care echipa de jurnalisti a TV8 nu mai are acces la conferintele de presa ale democratilor.

Pavel Filip explica ce inseamna mesajul pro-Moldova al PDM: Sa nu mergem prin sate si sa vorbim despre Rusia sau UE

Premierul Pavel Filip neaga ca noua strategie electorala a PDM privind mesajul pro-Moldova ar insemna ca democratii renunta la vectorul european de dezvoltare al tarii. Seful Guvernului sustine ca PDM este formatiunea care a asigurat parcursul european al R. Moldova, iar fara PDM nu ar fi existat nicio coalitie care si-a luat drept parcurs integrarea europeana.

Igor Dodon vrea referendum pentru Transnistria

Presedintele moldovean Igor Dodon vrea organizarea unui referendum cu privire la reintegrarea regiunii transnistrene in cadrul Republicii Moldova, scrie deschide. md. ro. Potrivit lui, scenarii concrete de reintegrare vor fi discutate dupa urmatoarele alegeri parlamentare.

Igor Dodon vrea expulzarea cetatenilor romani care vin la Chisinau pentru a cere unire

In contextul in care sapte cetateni turci, profesori la Liceul Orizont din Chisinau, au fost expulzati din Republica Moldova fiind acuzati ca pun in pericol securitatea tarii, Igor Dodon sustine ca.

Un grup de activisti ii cere Maiei Sandu sa prezinte scuze publice lui Igor Dodon. Ce declaratie i-a nemultumit pe acestia

Un grup de activisti ii cere presedintei PAS, Maia Sandu, sa prezinte scuze publice pentru ca a spus ca toate actiunile lui Igor Dodon arata ca, in esenta, el este un distrugator de familii.

Igor Dodon: Forma de reintegrare a Transnistriei va fi decisa printr-un referendum

Igor Dodon pare sa fi renuntat la ideea de federalizare a tarii pentru solutionarea conflictului transnistrean. Presedintele afirma ca forma de reintegrare a regiunii transnistrene in cadrul Republicii Moldova va fi decisa in cadrul unui referendum. Potrivit lui, scenarii concrete de reintegrare vor fi discutate dupa urmatoarele alegeri parlamentare.

intrebarea logica a lui Igor Dodon:De ce nu sunt expulzati cetatenii romani care vin la Chisinau si vorbesc despre unire?

Igor Dodon considera ca, daca au fost expulzati cei sapte cetateni turci, directori si profesori de la Licerul Orizont din Chisinau, care ar fi amenintat securitatea Republicii Moldova, ar trebui deportati si cetatenii romani care vin in tara si pledeaza pentru unirea cu Romania.

Sergiu Mocanu: Igor Dodon va deveni fugar dupa parlamentare. El va avea soarta lui Viktor Ianukovici

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, considera ca Igor Dodon va deveni fugar imediat dupa alegeri, asta pentru ca presedintele PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, ar fi pregatit cateva dosare penale pe numele sefului statului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )