Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon spune in ce conditii ar putea fi amanate alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon spune in ce conditii ar putea fi amanate alegerile prezidentiale

Presedintele Igor Dodon afirma ca alegerile prezidentiale, care urmeaza sa aiba loc in toamna, ar putea fi amanate in cazul declararii unei noi stari de urgenta. Si aceasta in conditiile in care unii specialisti din sanatate estimeaza ca in toamna ar putea exista un al doilea val de imbolnaviri cu noul tip de coronavirus, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: O cadere brusca a monedei nationale nu va fi, dar o depreciere lenta va fi

Igor Dodon da asigurari ca nu exista riscul deprecierii semnificative a leului moldovenesc, in contexul crizei economice provocate de pandemia COVID-19. Presedintele sustine ca Banca Nationala are rezerve valutare suficiente pentru a mentine stabilitatea monedei nationale. Potrivit lui, o cadere brusca a leului va avea efecte negative pentru economia Republicii Moldova, de aceea BNM nu va admite acest lucru.

Igor Dodon a anuntat care sunt costurile pentru tratarea unui pacient infectat cu COVID-19

Presedintele Igor Dodon a anuntat joi, 2 aprilie, care sunt costurile pentru tratarea unui pacient de COVID-19 in stationare simple, dar si in sectiile de terapie intensiva. Potrivit sefului statului, costul unei zile de tratament in stationare simple este de 2. 255 de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )