Libnet.ro
UNICEF

17:15

Igor Dodon, suspendat din functie pentru a patra oara. CC a stabilit interimatul functiei, dupa ce presedintele a refuzat sa numeasca noii ministri

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, suspendat din functie pentru a patra oara. CC a stabilit interimatul functiei, dupa ce presedintele a refuzat sa numeasca noii ministri

Curtea Constitutionala CC) de la Chisinau l-a suspendat din functie pe Igor Dodon luni, 24 septembrie, pentru a patra oara de la preluarea mandatului de presedinte al tarii. inalta Curte a stabilit interimatul functiei, pentru ca decretul de numire a noilor ministri din Guvernul Filip sa poata fi semnat de seful Legislativului sau de catre prim-ministru, dupa ce seful statului a refuzat sa semneze decretul. continuă pe Adevărul

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat din functie pentru a patra oara

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis luni suspendarea temporara a prerogativelor presedintelui Igor Dodon dupa ce acesta a refuzat sa semneze decretele privind numirea a doi noi ministri in cabinetul.

Presedintele Igor Dodon, SUSPENDAT din functie

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost supendat din functie, luni, pentru a patra oara de la preluare functiei. Conflictul a pornit dupa ce Dodon a refuzat sa semneze decretuld e numire a noilor.

Dodon, suspendat din functie pentru a patra oara. CC a stabilit interimatul functiei, dupa ce presedintele a refuzat sa numeasca noii ministri

Curtea Constitutionala CC) de la Chisinau l-a suspendat din functie pe Igor Dodon luni, 24 septembrie, pentru a patra oara de la preluarea mandatului de presedinte al tarii. inalta Curte a stabilit interimatul functiei, pentru ca decretul de numire a noilor ministri din Guvernul Filip sa poata fi semnat de seful Legislativului sau de catre prim-ministru, dupa ce seful statului a refuzat sa semneze decretul.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat, din nou, din functie

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, luni, suspendarea temporara a prerogativelor presedintelui Igor Dodon dupa ce acesta a refuzat sa semneze decretele privind numirea a doi noi ministri in cabinetul condus de premierul Pavel Filip,.

Igor Dodon, suspendat a patra oara din functia de presedinte

Presedintele Igor Dodon a fost suspendat pentru a patra oara, in decurs de un an, pentru 5-10 minute - atat cat va dura ceremonia de investire in functie a doi ministri noi pe care el a refuzat sa-i confirme prin decret.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost suspendat din functie a patra oara

Magistratii de la Curtea Constitutionala au decis, luni, suspendarea lui Igor Dodon din functia de presedinte, dupa ce acesta a refuzat sa semneze decretul de desemnare a unor noi ministri la Ministerul Agriculturii, respectiv la Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, relateazaUnimedia.

Igor Dodon:Prin decizia de a suspenda din functie presedintele tarii, CC a comis o dubla ilegalitate

Igor Dodon considera ca prin decizia de a suspenda din functie presedintele tarii, Curtea Constitutionala a comis luni, 24 septembrie, o dubla ilegalitate. in opinia sa, CC a zadarnicit incercarea sefului statului de a stopa o grava incalcare de legislatie si a dat posibilitate ca aceasta incalcare sa fie promovata de un asa-numit presedinte interimar.

Vladimir Voronin: Federalizarea despre care vorbeste Igor Dodon e un pericol foarte mare pentru Moldova

Liderul comunistilor, Vladimir Voronin, nu sustine ideea lui Igor Dodon ca federalizarea ar fi o solutie pentru rezolvarea conflictului transnistrean. Ex-presedintele tarii considera ca federalizarea Republicii Moldova este un lucru foarte periculos pentru tara.

Un izvor termal din Parcul National Yellowstone erupe pentru a patra oara in ultimii 60 de ani VIDEO

Un izvor termal de langa gheizerul Old Faithful din Parcul National Yellowstone a erupt pentru a patra oara in ultimii 60 de ani.

Plahotniuc si dedesubturile celei de-a patra suspendari a lui Igor Dodon

Suspendarea temporara a lui Igor Dodon din functia de presedinte al R. Moldova, pentru a patra oara, in contextul in care acesta a refuzat numirile Silvia Radu si a lui Nicolae Ciubuc la ministerul Sanatatii si respectiv Agriculturii este un simplu joc electoral al oamenilor lui Plahotniuc. De asemenea, Constitutia R. Moldova a devenit in mainile acestora o simpla forma fara fond.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2471 seconds )