Libnet.ro
UNICEF

01:05

IGPR: Amenzi in valoare de 17,5 milioane de lei, aplicate pentru nereguli silvice

Adevărul Adevărul,
IGPR: Amenzi in valoare de 17,5 milioane de lei, aplicate pentru nereguli silvice

Olitia Romana actioneaza permanent pentru prevenirea si combaterea delictelor din domeniul transportului, depozitarii, prelucrarii si comercializarii materialului lemnos. in urma actiunilor desfasurate de politistii de ordine publica, in primele 7 luni ale anului 2019, aproape 46. 000 de metri cubi de material lemnos au fost confiscati. continuă pe Adevărul

PROFIT NET DE 2,8 MILIOANE LEI: Patria Bank a trecut pe profit dupa primele sase luni

Patria Bank a afisat un profit net de 2,8 milioane lei in Semestrul I 2019, fata de o pierdere de 23,3 milioane lei in primele 6 luni ale anului trecut, potrivit unui comunicat.

Cheltuielile cu deputatii in primele sase luni ale anului, peste 90 milioane lei

Cheltuielile cu deputatii in primele sase luni ale anului au fost de 91. 485 de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Camerei Deputatilor.

Ministerul Transporturilor vrea sa investeasca 102,3 milioane lei in modernizarea portulului Medgidia

Ministerul Transporturilor a elaborat un proiect de Hotarare pentru aprobarea indicatorilor tehnico - economici ai obiectivului de investitii Modernizare si extindere capacitate de operare in portul Medgidia, proiect de 102,31 milioane lei, inclusiv TVA 21,6 milioane euro).

Sanctiuni contraventionale de aproape 40.000 de lei aplicate de jandarmi la un balci organizat in municipiul Tecuci

Majoritatea amenzilor au fost aplicate pentru adresarea de injurii sau expresii jignitoare, ori pentru participarea la scandal, fiind constatata si o infractiune de lovire si alte violente.

CNAIR: Trei oferte depuse pentru reabilitarea DN 28B, Tg. Frumos - Botosani, evaluate; valoarea proiectului depaseste 268 de milioane de lei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca cele trei oferte depuse pentru reabilitarea DN 28B, Targu Frumos - Botosani, sunt evaluate. Valoarea proiectului depaseste 268 de milioane de lei, fara TVA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )