Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ilie Balaci a murit din cauza unui infarct miocardic acut, nsotit de insuficienta cardio-respiratorie

Hotnews Hotnews,
 Ilie Balaci a murit din cauza unui infarct miocardic acut, nsotit de insuficienta cardio-respiratorie

Principala cauza a decesului lui Ilie Balaci a fost un infarct miocardic acut, insotit de insuficienta cardio-respiratorie, potrvit unor surse locale citate de Mediafax. Autopsia a fost facuta luni la Institutul de Medicina Legala Dolj, iar rezultatele au fost transmise organelor de cercetare penala. continuă pe Hotnews

TRAGEDIE! A murit din cauza unui stop cardiac! Lumea medicala e in stare de SOC

Tragedie in lumea medicala din Romania. Un medic cardiolog de la Spitalul Clinic Judetean Arad, a murit din cauza unui stop cario-respirator. Cosana Claiciu era de garda in momentul in care a semnalat ca ii e.

DOLIU! 40 de romani AU MURIT din cauza unui virus necrutator

Inca doi romani au murit din cauza infectiei cu virusul West Nile, transmis de tantari. Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile anunta ca in ultima saptamana s-au.

De ce a murit Ilie Balaci. Cauza mortii a fost stabilita la autopsie

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie. El a ajuns de urgenta la spitalul din Craiova. Ilie Balaci a fost resuscitat timp de 30 de minute, dar fara succes. intre timp, a fost realizata autopsia si stim cauza decesului. Ilie Balaci a murit din cauza unui infarct miocardic acut. Aceasta a fost principala cauza, dar [] .

Ce SANSE de supravietuire avea Ilie Balaci. Cum recunosti simptomele unui accident vascular cerebral

Ancheta dupa moartea Ilie Balaci. Fostul fotbalist al Universitatii Craiova a decedat la 62 de ani, in urma unui accident vascular cerebral AVC). Romania este, din pacate, pe locul 3 in Europa, dupa.

Ce SANSE de supravietuire avea Ilie Balaci. Cum recunosti SIMPTOMELE unui accident vascular cerebral

Ancheta dupa moartea Ilie Balaci. Fostul fotbalist al Universitatii Craiova a decedat la 62 de ani, in urma unui accident vascular cerebral AVC). Romania este, din pacate, pe locul 3 in Europa, dupa.

Ilie Balaci si viciile din timpul carierei de fotbalist: Cu viata mea fac ce vreau

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti romani, a murit, duminica, la varsta de 62 de ani, in urma unui accident vascular cerebral. intr-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, in urma cu doi ani, 'Minunea Blonda a vorbit despre viciile din timpul vietii de fotbalist.

Ilie Balaci a murit suparat pe Craiova: Nu mi-a oferit nimic!. Raspuns transant despre comparatia cu Hagi

Ilie Balaci a acordat un interviu memorabil pentru Weekend Adevarul in 2014. in randurile de mai jos, puteti citi cele mai interesante raspunsuri oferite de Minunea blonda, acum patru ani.

Ilie Balaci a murit. Ultimul mare interviu acordat de fotbalistul legendar al Craiovei Maxima

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. A fost unul dintre cei mai mari fotbalisti romani, poate chiar cel mai mare, exponentul Craiovei Maxima.

Ilie Balaci a murit. Lumea fotbalului, in stare de soc: A fost la meciul cu Serbia, arata bine

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. in urma cu o saptamana, el a asistat din tribune la meciul dintre Romania si Serbia.

A murit Ilie Balaci

Ilie Balaci, marele fotbalist al Craiovei Maxima, a murit duminica din cauza unui atac cerebral. Potrivit informatiilor Digi Sport, Balaci 62 de ani) a cazut din senin in aceasta dimineata, iar in urma cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )