Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ilie Micolov, cunoscut pentru piesa Dragoste la prima vedere, a murit la varsta de 68 de ani VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ilie Micolov, cunoscut pentru piesa Dragoste la prima vedere, a murit la varsta de 68 de ani VIDEO

Cunoscutul interpret de muzica usoara Ilie Micolov a murit sambata, in urma unui stop cardiorespirator, a declarat pentru Agerpres, doctorul Cristina Atanasoaie Iacob, directorul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. continuă pe Adevărul

Ilie Micolov a murit. Una dintre melodiile sale va ramane in istoria muzicii

Ilie Micolov, autorul uneia dintre cele mai cele mai ascultate melodii romanesti dintotdeauna -Dragoste la prima vedere, a incetat din viata. Artistul avea 69 de ani. Ilie Micolov suferea de diabet, astm.

Ilie Micolov a murit cu zile! Adevarata cauza a decesului indragitului artist, povestita printre lacrimi de apropiati

Ilie Micolov, interpretul si compozitorul piesei Dragoste la prima vedere, a murit sambata, dupa lupte acerbe cu mai multe boli. insa, se pare, ca alta ar fi fost cauza decesului. Continuarea, pe.

Ce spunea Ilie Micolov inainte sa moara

Cu un an si jumatate inainte sa moara, Ilie Micolov dadea un interviu in care vorbea despre viata sa si despre problemele sale de sanatate. Stiu ca n-am voie grasimi, ma cearta si doctorii, dar eu.

Avocatul Gheorghe Piperea, despre acuzatiile de mita pentru dosarele de Prima Casa:Nu ma incred in spectacolul catuselor

Avocatul Gheorghe Piperea ridica semne de intrebare pe tema acuzatiilor de mita pentru dosarele de Prima Casa. Acesta a dat de inteles, in direct la Antena 3, ca ar putea fi vorba despre o actiune de imagine a .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )