Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ilie Nastase o avertizeaza pe Simona Halep: E foarte periculos acest tratament, iTI MANANCA OSUL! Marele campion, la un pas sa ii fie TAIAT COTUL

B1 B1,
Ilie Nastase o avertizeaza pe Simona Halep: E foarte periculos acest tratament, iTI MANANCA OSUL! Marele campion, la un pas sa ii fie TAIAT COTUL

Fostul mare tenismen o avertizeaza pe Simona Halep, dupa ce aceasta a anuntat ca are hernie de disc, care, in mod normal, se trateaza prin operatie. Campioana de la Roland Garros a precizat insa ca refuza. continuă pe B1

Ilie Nastase o da de gol pe Simona Halep: Am vorbit cu ea, mai sunt si alte probleme

Fostul lider ATP si Ion Tiriac au avut o discutie cu Simona Halep, in legatura cu problemele medicale ale jucatoarei din Constanta.

Ilie Nastase, atentionare pentru Simona Halep: Cortizonul iti mananca osul

Simona Halep a aflat in urma unui control RMN ca sufera de hernie de disc, iar mai multe voci ii recomanda sa efectueze un tratament cu cortizon, pentru a reveni cat mai rapid in circuit. Ilie Nastase a spus.

Ilie Nastase, dezvaluri despre decizia radicala luata de Simona Halep

Ilie Nastase a vorbit despre situatia Simonei si a explicat de ce a jucat Simona desi nu era in plenitudinea fortelor. A acceptat prea multe turnee. Daca ar fi fost suta la suta dupa ea, nu ar fi.

Ilie Nastase dezvaluie cine a obligat-o pe Simona Halep sa joace la Beijing, desi avea probleme cu spatele

Simona Halep a abandonat in turul I al turneului de la Beijing, din cauza unor probleme la spate, care au impiedicat-o sa mai joace.

Ce i-a transmis Ilie Nastase Simonei Halep, dupa ce a aflat ca sportiva are hernie de disc

Ilie Nastase a dezvaluit ce mesaj i-a transmis sportivei din Constanta, dupa ce aceasta a anuntat ca nu se va opera. Simonei i-am spus sa se odihneasca, s-o ia apoi de la capat. Daca nu apuca sa se refac?.

Simona Halep, mesaj de ziua lui Darren Cahill: Sunt foarte fericita sa te am n echipa mea

Simona Halep i-a transmis, marti, un mesaj antrenorului ei, australianul Darren Cahill, care implineste 53 de ani, potrivit News. ro. La multi ani! Sunt foarte fericita sa te am in echipa mea si alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie, a scris Halep pe Instagram.

Brigitte si Ilie Nastase au divortat

Brigitte si Ilie Nastase au divortat luni. Brigitte va pastra numele de Nastase si dupa divort. Cei doi erau casatoriti de mai bine de cinci ani. Admite cererea comuna formulata de petenta NASTASE .

Cum poate pierde Simona Halep locul 1 mondial din cauza accidentarii la spate

Simona Halep are probleme de sanatate si chiar daca acestea nu sunt foarte grave ar putea sa piarda locul 1 mondial.

Dovada divortului dintre Brigitte si Ilie Nastase! Mentiune speciala in minuta instantei: Bruneta a obtinut ce voia

Cuplul Brigitte Ilie Nastase este istorie! Cei doi au divortat oficial. Bruneta va pastra insa numele marelui tenismen, se arata in minuta instantei. Admite cererea comuna formulata de petenta.

Iubita lui Ilie Nastase a comis-o in public! Bruneta, surprinsa de paparazzii Spynews.ro in timp ce incalca legea! Nasty a fost de fata

Incredibil, dar adevarat! intr-o singura zi, iubita lui Ilie Nastase a incalcat legedea de doua ori! Fostul tenismen a fost de fata, dar nu a intervenit! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews. ro sunt.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )