Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ilie Nastase, dezlantuit: Nu cred ca Serena Williams va mai fi vreodata numarul 1. Daca cineva e gras, e gras

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase, dezlantuit: Nu cred ca Serena Williams va mai fi vreodata numarul 1. Daca cineva e gras, e gras

Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat, luni, ca nu crede ca Serena Williams va mai reveni vreodata in fruntea clasamentului WTA. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase: Nu cred ca Serena Williams va mai fi vreodata numarul 1 mondial. Daca cineva e gras, e gras

Ilie Nastase a vorbit, luni, despre performanta reusita de Simona Halep la Rogers Cup, dar si despre o declaratie recenta a antrenorului Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, care este de parere ca aproape nimeni nu stie cine e numarul 1 mondial acum, in tenisul feminin. Cred ca Serena Williams nu o sa mai fie niciodata numarul 1, dupa mine. A spus-o si domnul Tiriac, daca cineva e gras, e gras. Ce sa-i facem?, a spus Ilie Nastase, la Pro X.

Ilie Nastase, despre Serena Williams: Daca cineva e gras, e gras. Ce sa-i facem?

Ilie Nastase a laudat-o pe Simona Halep pentru succesul de la Montreal. Cu aceasta ocazie, el a spus ca nu crede ca Serena Williams va mai fi vreodata numarul 1 mondial pentru ca e grasa. El i-a raspuns.

Ilie Nastase, un nou atac la adresa Serenei Williams: Nu o sa mai fie niciodata numarul 1. Daca cineva e gras, e gras

Ilie Nastase continua razboiul de la distanta cu Serena Williams. De aceasta data, primul numaru 1 ATP din istorie a comentat afirmatia facuta de Patrick Mouratoglou, antrenorul jucatoarei din Statele Unite.

Ilie Nastase condamna lozincile anti-PSD din finala de la Rogers Cup: E un cuvant urat si era un meci de fete. Incidentul nu avea de a face cu finala

Ilie Nastase a fost impresionat de evolutia Simonei Halep la Rogers Cup. Fostul lider mondial a comentat prestatia Simonei din finala cu Stephens, dar nu a evitat sa vorbeasca despre momentele in care s-au scandat.

Brigitte, un ULTIM MESAJ pentru Ilie Nastase: Pur si simplu NU...

Dupa circul mediatic din ultimele zile, Brigitte Sfat ii transmite un mesaj lui Ilie Nastase. Dragul meu Ilie, Vreau sa imi cer scuze pentru tot scandalul mediatic in care te-am tarat in ultimul an.

Brigitte Nastase, mesaj de ultima ora pentru Ilie Nastase: Timpul m-a facut sa-mi dau seama ca nu sunt demna de tine!

Ilie Nastase a fost implicat intr-un nou scandal. Brigitte Sfat, aflata in proces de divort cu Ilie Nastase, a sunat la 112, facand mai multe acuzatii la adresa fostului tenismen. Aceasta ar fi reclamat ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )