Libnet.ro
UNICEF

10:45

Imagini din drona cu cei 21 de kilometri din Autostrada Lugoj-Deva, aproape finalizati, dar inchisi pentru circulatie. Marea lansare, amanata de neintelegeri si controverse (VIDEO)

B1 B1,
Imagini din drona cu cei 21 de kilometri din Autostrada Lugoj-Deva, aproape finalizati, dar inchisi pentru circulatie. Marea lansare, amanata de neintelegeri si controverse (VIDEO)

Asociatia Pro Infrastructura a lansat pe Internet un videoclip realizat cu o drona, in care prezinta cei 21 de kilometri din lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva, care desi par a fi perfect functional, cel putin. continuă pe B1

VIDEO Cum se vad din drona cei 21 de kilometri fantoma de pe autostrada Lugoj - Deva care nu au fost deschisi circulatiei

Pe Lotul 3 al autostrazii A1 Lugoj - Deva, in lungime de 21 de km, lucrarile sunt in mare parte finalizate si pe calea de rulare ar putea fi deschis traficul rutier, sustine constructorul, insa Compania de Drumuri nu a facut receptia pentru ca ar exista unele neconformitati la executie. Cu toate acestea, atat constructorul, cat si parte din societatea civila sustin ca lotul poate fi deschis in siguranta pentru circulatie, iar problemele depistate pot fi remediate ulterior. in timp ce lotul adiacent in lungime de 22 de km a fost deschis miercuri, cei 21 de kilometri de pe Lotul 3 stau nefolositi, in timp ce traficul actual se desfasoara pe drumul national adiacent care este virajat, plin de denivelari si cu asfaltul peticit.

VIDEO Cum se vad de la volan cei 21 de km de autostrada de pe Lugoj - Deva pe care Compania de Drumuri nu-i deschide traficului

Lotul 3 al autostrazii A1 Lugoj - Deva, in lungime de 21 de km, are lucrarile finalizate, insa receptia nu a fost facuta de Compania de Drumuri la inceputul saptamanii pentru ca ar exista unele neconformitati la executie. Cu toate acestea, constructorul sustine ca lotul poate fi deschis in siguranta pentru circulatie, iar problemele depistate pot fi remediate ulterior. Acelasi lucru sustin si observatorii independenti, care cer deschiderea traficului pentru ca orice kilometru in plus de autostrada deschis ar putea insemna salvarea unor vieti. Asociatia Pro Infrastructura a realizat o filmare de la volan ca sa arate ca Lotul 3 ar fi perfect circulabil. in timp ce lotul 3 sta necirculat, traficul se desfasoara pe drumul national adiacent care este virajat, plin de denivelari si cu asfaltul peticit.

VIDEO FOTO A fost deschisa circulatia pe Lotul 4 al autostrazii Lugoj - Deva, insa fara acordul unuia dintre constructori. Alti 21 de kilometri raman inchisi in continuare

Circulatia rutiera a fost deschisa pe cei 22 de kilometri ai Lotului 4 al autostrazii A1 Lugoj - Deva, lot receptionat inca de luni, dupa ce Compania de Drumuri a ridicat parapetele de beton ce blocau accesul auto pe bretelele de iesire de la nodul Ilia, nod rutier ce apartine tronsonului adiacent. CNAIR a preluat nodul rutier printr-un proces verbal fara insa ca spaniolii de la Comsa, constructorii Lotului 3, sa fie de acord. Comsa ar fi vrut sa se faca receptia si a restului de 21 de kilometri ai lotului, in conditiile in care Transporturile nu vor sa faca receptia invocand unele probleme de executie si cerand constructorului 10 ani de garantie, in loc de patru ani cum era in contractul initial.

Metallica lauda Bucurestiul! Clip cu imagini din centrul Capitalei, postat pe canalul de Youtube al trupei (VIDEO)

Surpriza uriasa facuta de trupa americana Metallica pentru fanii din Romania dupa concertul sustinut la Bucuresti pe Arena Nationala. Metallica a lansat clipul intitulat Metallica: Multumim,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )